Jack Nicholson nu mai iese din casă după ce a pierdut lupta cu kilogramele. Actorul uimeşte cu noua imagine

5 mai, 2021
2 jack2 jpg jpeg

A fost odată cel mai mare cuceritor de la Hollywood, iubea petrecerile şi femeile frumoase, dar în ultimul timp Jack Nicholson a devenit un pustnic, iar prietenii sunt îngrijoraţi. Actorul refuză să mai iasă dn casă, s-a îngrăşat vizibil şi are un look neîngrijit.

„Jack s-a închis în casa sa de pe deal, pe Mulholland Drive, şi toată lumea este îngrijorată de starea sa de spirit”, susţine o sursă din anturajul starului.

Actorul a fost văzut ultima oară în public la un joc Lakers, în ianuarie 2020 când a şocat cu imaginea neîngrijită pe care a afişat-o. "Spune că vrea doar să-şi petreacă ultimii ani în pace şi linişte. dar cei dragi îşi doresc să fie un pic mai accesibil", explică o sursă. Nicholson a recunoscut că tânjeşte după o ultimă dragoste, dar cum se poate întâmpla asta când se ascunde în casă".

1 jack jpg jpeg

De-a lungul anilor, Nicholson a avut legături cu mai multe femei celebre, printre care Kate Moss, Lara Flynn Boyle, Melanie Griffith şi Anjelia Huston.

"Jack a iubit întotdeauna femeile, dar multe dintre relaţiile lui s-au încheiat în condiţii proaste”. 

Starul a împlinit 84 de ani pe 22 aprilie. ”Parcă s-ar fi resemnat cu gândul că îşi va petreace restul vieţii singur. Este atât de trist, dar se pare că nimeni nu poate face nimic pentru el".

Actorul care a câştigat de trei ori câştigătorul premiul Oscar şi-a pierdut interesul pentru lumina reflectoarelor. În schimb, îşi petrece zilele uitându-se la TV, unde vede filme clasice şi ceva sport. “Nicholson a devenit şi fanul mâncărurilor nesănătoase, poate şi pentru că acum poate servi ce îşi doreşte după ce ani de-a rândul a ţinut dietă pentru o varietate de roluri. Ca urmare a obiceiurilor sale alimentare, actorul s-a îngrăşat vizibil, acesta fiind un alt motiv pentru care nu-i place să iasă din casă”.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg