Jack Wagner şi-a reîntâlnit fiica pe care o credea pierdută după 23 de ani. Cum arată acum actorul din „Melrose Place''

22 septembrie, 2020
5 ero1 jpg jpeg

A jucat în multe drame, dar adevărata nefericire a trăit-o în viaţa lui privată. Jack Wagner este bine-cunoscut pentru rolurile sale în producţii de succes, cum ar fi Santa Barbara şi Melrose Place, dar evenimentele pe care le-a trăit  în 2011 par să înfăţişeze mai degrabă un complot din filmele în care a fost protagonist.

În anii '80, Jack Wagner era considerat un adevărat playboy. Viaţa lui era o continuă aventură, aşa a ajuns să afle, după un scurt episod romantic cu o tânără, în 1988, că a devenit tată, dar copilul a fost dat spre adopţie.

Jack a chemat un avocat şi aşa aflat că opţiunile sale legale erau limitate. Nu ştia dacă va avea vreodată ocazia să-şi cunoască fiica. Anii trec, ajungem în noiembrie 2011. Jack este un tată divorţat şi are doi băieţi adolescenţi. Actorul se află chiar în afara Fort Lauderdale, Florida, e pe cale să cânte, e unul dintre artiştii invitaţi în Croaziera Rick Springfield. Dintr-o dată, la uşa lui bate cineva.

Deschide şi o fată i se aruncă în braţe. Jack şi-a amintit conversaţia pentru Oprah „Nu ştii cine sunt, nu-i aşa?’’ îi spune ea. „Nu” , îi spun eu. „Sunt fiica ta”, adaugă ea.

Jack a fost surprins, dar era fericit că îşi reîntâlnea, în sfârşit, fiica. „A plecat cu mine în croazieră. Am petrecut cinci zile împreună, asta ca să ne cunoaştem. Am făcut un test ADN, ea este fiica mea. E o adevărată binecuvântare, a fost un adevărat cadou pentru mine”, povesteşte el.

2 ero2 jpg jpeg

La câteva luni după prima lor întâlnire, Jack şi Kerry i-au acordat un interviu lui Anderson Cooper. Kerry şi-a amintit de emoţiile copleşitoare pe care le-au simţit amândoi în acel moment: „L-am îmbrăţişat şi am început să plâng isteric. Iar el probabil că spunea <<Cine dracu’ e această fată nebună?>> M-a îndepărtat, ne-am privit în ochi un minut şi i-am spus că sunt fiica lui.

A început să plângă în acel moment şi m-a îmbrăţişat tare, apoi au venit şi primele cuvinte: „Ştiam că va veni această zi”.

„Ea este noua lumină din viaţa mea, la fel ca şi fiii mei. Îi sunt recunoscătoare că a avut curajul să mă găsească”, adaugă actorul.

Jack Wagner nu a reuşit să o vadă pe Kerry crescând, dar acum are ocazia să îi fie alături fiicei lui.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg