Jackie Chan a făcut sex cu o prostituată. Actorul şi-a înşelat soţia şi cu o altă femeie celebră

9 noiembrie, 2020
4 tare jpg jpeg

Jackie Chan a făcut dezvăluiri şocante despre viaţa sa. Actorul a lansat o carte de memorii, “Never Grow Up”, în care recunoaşte că şi-a înşelat soţia, că a frecventat o prostituată. Ba mai mult, că nu e străin de violenţa domestică.

Actorul admite că au fost zile în care a ajuns la studio cu ochii acoperiţi de ochelari fumurii, iar asta pentru a-şi ascunde faţa umflată după o noapte de băut. ''Dacă eram chemat la studio la şapte dimineaţa, ajungeam la prânz. Am condus beat tot timpul”, a mărturisit Chan, care povesteşte că a devenit treptat prieten cu alcoolul şi că a ajuns să bea înainte de prânz, dar şi după prânz. ''Dimineaţa îmi loveam Porsche-ul, apoi seara ieşeam cu Mercedes-Benz. Pe tot parcursul zilei eram într-o ceaţă totală”, a adăugat vedeta filmelor de acţiune. El a continuat cu detalii mai întunecate despre viaţa sa personală: „Mi-am cheltuit banii pe băut, jocuri de noroc şi fete’’.

Chan a dezvăluit că a existat şi un moment în care şi-a rănit fiul. Chan a ieşit după ce el şi Lin s-au certat. Când s-a întors, a găsit-o pe Lin râzând cu o prietenă. „Tocmai când eram pe punctul de a-i spune ceva, Jaycee a intrat în fugă cu mâinile îndreptate spre mine, ca nişte arme, strigând„ Bang! Bang! ’ De parcă m-ar fi împuşcat pentru a-şi răzbuna mama”, spune Chan. „Apoi mi-a smuls cheile din mână şi le-a aruncat pe podea. Când m-am aplecat să le iau, mi-a dat peste mână! Eram furios. ”

„L-am ridicat cu o singură mână şi l-am aruncat. Din fericire, s-a prăbuşit pe canapea”, a adăugat el. Chan are un fiu în vârstă de 38 de ani - Jaycee - cu Lin şi o fiică în vârstă de 21 ani  Etta Ng - din aventura sa cu regina frumuseţii Elaine Ng Yi Lei.

Chan a recunoscut că a înşelat-o pe Lin în 1999, şi numeşte această poveste „o greşeală gravă”. Chan a avut o aventură cu Miss Asia Elaine Ng din 1990, iar din legătura lor s-a născxut un copil, Etta.

Chan a povestit că obişnuia să frecventeze şi o prostituată pe care o cunoştea ca Numărul Nouă. El a întâlnit-o pe femeie în timpul primei sale vizite la club, când tocmai îşi începea cariera.

„În fiecare seară, Number Nine şi cu mine ne strângeam în micul ei compartiment murdar, care avea tavanul jos, chiar deasupra noastră”, a scris Chan. „Nici camera nu era izolată fonic şi puteam auzi cam tot ce ne înconjoară, limpede ca cristalul.”

„Au fost momente când observam că oamenii încearcă să se uite prin crăpăturile din uşă la noi”, a adăugat el. „Cu toate acestea, această mica cabină mi s-a părut paradisul.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg