Jackie, iubită de un bărbat celebru după moartea lui Kennedy. De ce l-a făcut ea să sufere şi l-a ales pe Onassis

8 septembrie, 2020
1 jako jpg jpeg

John Kennedy a fost preşedintele Statelor Unite doar doi ani, dar acest lucru nu l-a împiedicat să devină o adevărată legendă. Soţia sa, fermecătoarea Jackie Kennedy, a reuşit să câştige admiraţia unei lumi întregi. Imaginile ei cu ea nu şi-au pierdut relevanţa şi încă inspiră designeri celebri, dar  şi milioane de femei obişnuite.

Înainte de căsătorie, Jacqueline Bouvier a lucrat în mai multe edituri de carte. Jackie şi-a cunoscut soţul prin intermediul unor prieteni comuni, iar în mai puţin de un an cei doi erau căsătoriţi. Puţini oameni ştiu că faimosul cuplu nu a avut doar doi copii, ci patru . Prima-născută, Annabelle, nu a trăit nici măcar o zi. Aproape aceeaşi soartă l-a avut şi cel de-al patrulea şi cel mai mic membru al familiei, Patrick, întrucât băiatul a murit la două zile după naşterea sa.

Căsătoria lor a durat doar zece ani. Într-o zi, elegantul costum roz de la Chanel a devenit un simbol al durerii. Chiar şi la câteva ore după moartea tragică a soţului ei, Jacqueline nu şi-a schimbat rochia pătată cu picături de sânge şi repeta neîncentat. „Ei ar trebui să vadă ce au făcut”.

La începutul lunii februarie 2017, publicul a aflat despre scrisorile de dragoste pe care fosta prima doamnă şi le dădea cu David Ormsby-Gore, cunoscut şi ca al 5-lea baron Harlech, ambasadorul britanic în Statele Unite.

După ce s-a mutat în SUA în 1961,  David a devenit un apropiat al familiei  Kennedy. Avea multe în comun cu preşedintele , împărtăşea aceleaşi aspiraţii, puncte de vedere. În scurt timp, el a devenit consilierul lui John, iar sora lui Kennedy i-a botezat primul copil. În timp ce le vizita casa, între David şi Jackie s-a născut o prietenie sinceră.. Nu putea fi nimic mai mult între ei în acel moment, ambii erau fericiţi în căsătoriile lor, în ciuda zvonurilor despre numeroasele „amante” ale lui Kennedy.

1 jako2 jpg jpeg

În 1967, la patru ani de la moartea preşedintelui, soţia lui David a murit, iar el a început să corespondeze mai des cu Jacqueline. După înmormântarea soţiei sale, David a plecat în Cambodgia împreună cu Jackie, care făcea acte caritabile.

Chiar dacă întreaga lume discuta despre idila lor, nu existau informaţii fiabile despre relaţia lor în acel moment. Cu toate acestea, corespondenţa descoperită aruncă o oarecare lumină asupra poveştii. S-a dovedit că David i-a făcut lui Jacqueline o propunere, dar, spre marea lui dezamăgire, diva a respins-o.

După cum rezultă din scrisori, politicianul britanic îşi dorea o căsătorie cu fosta primă doamnă a Statelor Unite. Jackie nu i-a lăsat lui David nicio speranţă, l-a numit cel mai iubit frate şi un mentor spiritual într-una din scrisori.

Se pare că ea, la acea vreme, Jackie lua în considerare o alianţă cu Aristotel Onassis, pentru că sugera că există deja o persoană specială în viaţa ei; cel care nu a agitat trecutul şi a lăsat-o să uite de tragedia pe care o trăise.

Ca răspuns, Gore i-a amintit de planurile comune pe care şi le-au construit în timpul şederii lor în Cambodgia. Acest lucru sugerează că, la un moment dat, cei doi împărţiseră ceva sentimente, dar Jacqueline părea să prefere pe cineva care să o poată proteja şi să îi asigure bunăstarea financiară.

Jackie s-a căsătorit cu magnatul grec câţiva ani mai târziu, iar Gore a ales şi el să îşi împartă viaţa cu o altă femeie. Au continuat să comunice, până la moartea lui David, în 1985, dar nu mai erau atât apopiaţi. Dacă nu ar fi fost aceste scrisori nu am fi aflat niciodată că a existat un alt bărbat în viaţa lui Jacqueline. Cu toate acestea, adevăratul său rol în povestea ei va rămâne cel mai probabil un mister.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg