Jackie Kennedy a petrecut o noapte cu Frank Sinatra: "Întotdeauna am fost îndrăgostit de ea"

3 aprilie, 2022
4 frank11 jpg jpeg

Prima doamnă a avut o chimie instantanee cu Frank Siatra atunci când l-a întâlnit pentru prima dată. Era ianuarie 1961 şi Sinatra, care îşi folosise influenţa considerabilă pentru a-l ajuta pe JFK să fie ales, ajuta la orchestrarea evenimentelor inaugurale de la Washington DC.

Atracţia a fost înlocuită curând cu dezgustul faţă de rolul lui Frank , care îi asigura femei preşedintelui. Ba mai mult, soţul ei şi Frank împărţeau aceeaşi iubită, pe actriţa Marilyn Monroe.

În anii care au urmat morţii lui JFK, Jackie abia dacă a ţinut legătura cu Frank. În 1974, în timp ce ea era căsătorită cu Aristotel Onassis , au fost văzuţi la un pahar la Jilly's, barul din Manhattan deţinut de prietena apropiată a lui Frank, Jilly Rizzo . Dar în septembrie 1975, la doar câteva luni după moartea lui Onassis, Jackie l-a sunat brusc pe Frank şi a cerut să-l vadă. Pe cale să-şi facă o carieră ca publicist, ea a vrut să îi propună să îşi scrie memoriile.

Starul nu avea în plan să scrie o carte, dar conversaţia cu Jackie i-a stârnit interesul, dezvăluie J. Randy Taraborrelli în Sinatra: Behind the Legend.

„Este o doamnă singură, puternică, independentă”, îi spusese Frank lui Rizzo. „Întotdeauna am fost îndrăgostit de ea. Sunt surprins că nu am făcut ceva în privinţa asta până acum”.

Nu că ar fi avut cu adevărat această şansă. Fiind soţia prietenului său, Jackie îi era interzisă lui Frank. Dar acum toate jocurile fuseseră demontate, mai ales că Frank avea probleme cu iubita sa de atunci Barbara Marx, cu care se va căsători mai târziu. „În acel moment, Barbara locuia cu el şi îl împingea să se căsătorească”, mărturisea valetul lui Frank, Bill Stapely . „Frank s-a opus şi s-au certat. Jackie era exact ceea ce îi prescrise doctorul”.

Aşa că, pe 17 septembrie 1975, Frank a scos-o pe Jacqueline la ceea ce valetul Stapely a spus că şeful său a numit „cea mai importantă întâlnire din viaţa lui”.

Frank şi Jackie au creat valuri atunci când au ajuns la Teatrul Uris, unde artistul cânta alături de Ella Fitzgerald şi Count Basie. Dar atmosfera s-a încins doar când cei doi au intrat în culise după spectacol. „Frank era nedezlipt de Jackie”, a dezvăluit Joey D'Orazio , prietenul din copilărie al starului „Părea fericit ca naiba, iar ea avea braţul în jurul taliei lui”. Cuplul şi-a prelungit plimbarea şi a ajuns la Club 21. „Când a intrat cu Jackie de braţ, era în al şaptelea cer”, a spus Stapely.

D'Orazio recunoaşte că noaptea a fost magică pentru Frank, care s-a lăudat cu asta: „Nu a fost niciodată cineva mai norocos decât mine”, a spus el.

Sinatra a avut senzaţia că a cucerit lumea când a ajuns în apartamentul lui de la Waldorf Astoria cu Jackie „După noaptea aceea, uit-o”, a insistat Whiting. 

Frank a crezut că Jackie l-a iertat, în sfârşit, pentru rolul pe care l-a deţinut în viaţa lui JFK. „Nu-mi vine să cred că există chestia asta între noi”, i-a spus Frank lui Stapely. „Obişnuia să mă privească altfel, cu dispreţ, dar cred că mă acceptă acum”.

Dar s-a înşelat. După acea noapte, Jackie şi Frank au devenit doi străini.

„Jackie a refuzat să preia sau să îi returneze apelurile”, şi-a amintit Stapely, adăugând că Frank a fost furios şi nu a putut uita asta până la moartea sa, care s-a produs în 1998.



Recente pe Ok! Magazine

Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg