Jackie Kennedy a petrecut o noapte cu Frank Sinatra: "Întotdeauna am fost îndrăgostit de ea"

3 aprilie, 2022
4 frank11 jpg jpeg

Prima doamnă a avut o chimie instantanee cu Frank Siatra atunci când l-a întâlnit pentru prima dată. Era ianuarie 1961 şi Sinatra, care îşi folosise influenţa considerabilă pentru a-l ajuta pe JFK să fie ales, ajuta la orchestrarea evenimentelor inaugurale de la Washington DC.

Atracţia a fost înlocuită curând cu dezgustul faţă de rolul lui Frank , care îi asigura femei preşedintelui. Ba mai mult, soţul ei şi Frank împărţeau aceeaşi iubită, pe actriţa Marilyn Monroe.

În anii care au urmat morţii lui JFK, Jackie abia dacă a ţinut legătura cu Frank. În 1974, în timp ce ea era căsătorită cu Aristotel Onassis , au fost văzuţi la un pahar la Jilly's, barul din Manhattan deţinut de prietena apropiată a lui Frank, Jilly Rizzo . Dar în septembrie 1975, la doar câteva luni după moartea lui Onassis, Jackie l-a sunat brusc pe Frank şi a cerut să-l vadă. Pe cale să-şi facă o carieră ca publicist, ea a vrut să îi propună să îşi scrie memoriile.

Starul nu avea în plan să scrie o carte, dar conversaţia cu Jackie i-a stârnit interesul, dezvăluie J. Randy Taraborrelli în Sinatra: Behind the Legend.

„Este o doamnă singură, puternică, independentă”, îi spusese Frank lui Rizzo. „Întotdeauna am fost îndrăgostit de ea. Sunt surprins că nu am făcut ceva în privinţa asta până acum”.

Nu că ar fi avut cu adevărat această şansă. Fiind soţia prietenului său, Jackie îi era interzisă lui Frank. Dar acum toate jocurile fuseseră demontate, mai ales că Frank avea probleme cu iubita sa de atunci Barbara Marx, cu care se va căsători mai târziu. „În acel moment, Barbara locuia cu el şi îl împingea să se căsătorească”, mărturisea valetul lui Frank, Bill Stapely . „Frank s-a opus şi s-au certat. Jackie era exact ceea ce îi prescrise doctorul”.

Aşa că, pe 17 septembrie 1975, Frank a scos-o pe Jacqueline la ceea ce valetul Stapely a spus că şeful său a numit „cea mai importantă întâlnire din viaţa lui”.

Frank şi Jackie au creat valuri atunci când au ajuns la Teatrul Uris, unde artistul cânta alături de Ella Fitzgerald şi Count Basie. Dar atmosfera s-a încins doar când cei doi au intrat în culise după spectacol. „Frank era nedezlipt de Jackie”, a dezvăluit Joey D'Orazio , prietenul din copilărie al starului „Părea fericit ca naiba, iar ea avea braţul în jurul taliei lui”. Cuplul şi-a prelungit plimbarea şi a ajuns la Club 21. „Când a intrat cu Jackie de braţ, era în al şaptelea cer”, a spus Stapely.

D'Orazio recunoaşte că noaptea a fost magică pentru Frank, care s-a lăudat cu asta: „Nu a fost niciodată cineva mai norocos decât mine”, a spus el.

Sinatra a avut senzaţia că a cucerit lumea când a ajuns în apartamentul lui de la Waldorf Astoria cu Jackie „După noaptea aceea, uit-o”, a insistat Whiting. 

Frank a crezut că Jackie l-a iertat, în sfârşit, pentru rolul pe care l-a deţinut în viaţa lui JFK. „Nu-mi vine să cred că există chestia asta între noi”, i-a spus Frank lui Stapely. „Obişnuia să mă privească altfel, cu dispreţ, dar cred că mă acceptă acum”.

Dar s-a înşelat. După acea noapte, Jackie şi Frank au devenit doi străini.

„Jackie a refuzat să preia sau să îi returneze apelurile”, şi-a amintit Stapely, adăugând că Frank a fost furios şi nu a putut uita asta până la moartea sa, care s-a produs în 1998.Recente pe Ok! Magazine

Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg