Jackie Kennedy a prevăzut accidentul fiului său. Ce a spus pe patul de moarte

30 decembrie, 2021
7 ken3 jpg jpeg

Jackie Onassis avea premoniţii că fiul ei, John F. Kennedy Jr., va muri în propriul său avion.

Christopher Andersen susţine în cartea„The Day John Died” că Jacqueline Kennedy Onassis a prevăzut moartea fiului ei, John Fitzgerald Kennedy Jr. Totul a început după un vis.

John Jr. a fost unul dintre cei mai admiraţi şi invidiaţi tineri din America. Pe 16 iulie 1999, avionul său a fost dat dispărut după ce nu a ajuns în timp util la nunta vărului său Rory Kennedy.

Avionul s-a prăbuşit în timp ce fiul fostului preşedinte pilota în afara insulei Martha's Vineyard. La bord se aflau soţia lui, Carolyn Jeanne Bessette-Kennedy, şi sora ei, Lauren. Jacqueline Kennedy Onassis, cunoscută sub numele de Jackie, s-a căsătorit cu John Fitzgerald Kennedy (JFK) în 1953. El a fost ales preşedinte al Statelor Unite ale Americii în 1960, iar ea a devenit Prima Doamnă a Statelor Unite.

Jackie îl cunoscuse pe JFK când lucra pentru „The Washington Times”, în timp ce efectua sondaje şi interviuri cu personalităţi cunoscute din scena politică. La alegerile politice din 1960, Jackie a fost alături de soţul ei în campania electorală. Cu toate acestea, nu şi-a putut îndeplini misiunea din cauza sarcinii.

Pe 8 noiembrie 1960, JFK l-a învins pe candidatul favorit la preşedinţie, Richard Nixon, devenind cel de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Din acel moment, JFK şi Jackie au ajuns să ducă o viaţă în lumina reflectoarelor. Pe 21 noiembrie 1963, JFK a fost asasinat, iar Jackie a rămas văduvă cu doi copii, John Jr. şi Caroline.

După moartea lui JFK în atentatul de la Dallas din 1963, Jackie l-a cunoscut pe Aristotel Onassis. În 1968, s-a căsătorit cu armatorul grec şi s-a mutat pe insula Skorpios.

După ce a rămas văduvă pentru a doua oară, în 1975, s-a mutat înapoi în Statele Unite şi şi-a reluat munca ca jurnalist. În decembrie 1994, a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin, iar câteva luni mai târziu şi-a pierdut viaţa.

John Kennedy  Jr. a fost în centrul atenţiei de când s-a născut. A iubit şi frecventat lumea spectacolului. La trei a trebuit să facă un salut la înmormântarea tatălui său, iar această imagine a făcut istorie. Înainte de a se îndepărta de politică, şarmantul brunet a fost avocat şi jurnalist şi a fondat revista „George” în 1995. A fost numit odată „cel mai sexy bărbat în viaţă”.

Copilăria sa a fost marcată de pierderea tatălui său şi a unchiului său Robert Kennedy. Unchiul său a fost ucis la cinci ani după JFK. În trecut, el mai pierduse un unchi, pe Joe Kennedy Jr, într-un dezastru aerian din al Doilea Război Mondial.

Mătuşa lui, Kathleen „Kick” Kennedy, care era căsătorită cu William Cavendish, marchizul de Harrington, a murit într-un accident de avion în 1948, în timp ce se afla în vacanţă cu prietena ei şi zbura de la Paris spre Riviera Franceză. Cu ani înainte  şi  unchiul său, Ted Kennedy,  fusese implicat într-un accident de avion, în urma căruia consilierul său legislativ şi  pilotul îşi pierduseră viaţa. Cu toate acestea, Ted a supravieţuit,dar  accidentul l-a lăsat cu trei vertebre şi două coaste rupte şi un plămân cu probleme. A fost însă nevoit să petreacă cinci luni în spital pentru a primi tratament.

Seria morţilor cu care s-a confruntat familia  de-a lungul timpului i-a făcut pe mulţi să creadă că asupra familiei există un bluestem, „Blestemul Kennedy”.  După moartea soţului ei, Jackie a încercat să păstreze familia unită.  Ea şi fiul ei împărtăşeau o dragoste pentru aventură şi o curiozitate extraordinară.

Jackie era mândră de realizările fiului ei. Cu toate acestea, a existat un vis pe care nu şi-a dorit niciodată să-l urmeze, visul de a zbura. Nu l-a vrut niciodată lângă cabina unui avion.

Jackie se temea pentru fiului ei, deoarece familia lor văzuse deja prea multe morţi. Ea născuse o fetiţă moartă, pe Arabella, şi pierduse un fiu, Patrick, la două zile după naşterea lui. Ba mai mult, îşi pierduse şi fiul vitreg, pe Alexander Onassis, în 1973, când avionul lui s-a prăbuşit imediat după decolare şi, prin urmare, nu era pregătită pentru alte drame în familie.

John Kennedy  Jr. i-a promis mamei sale că nu va fi pilot. Cu toate acestea, după ce ea murit, în 1994, John Jr. s-a înscris în secret la şcoala de pilotaj. Jackie nu îşi dorise ca el să urmeze acest drum, deoarece avea vise în care vedea că el va muri în timp ce îşi pilotează propriul avion.

Potrivit cărţii, ea i-a interzis să-şi obţină permisul de pilot. Se spunea că pe patul ei de moarte, Jackie l-a rugat şi pe Maurice Tempelsman, tovarăşul ei de multă vreme, să facă tot ce era necesar pentru a-l împiedica pe fiul ei să fie pilot.

Temerile ei s-au întâmplat după ce el a refuzat să-i permită unuia dintre instructorii săi de zbor să îl însoţească. El dorea să facă această călătorie singur, pentru că avea aproximativ 300 de ore de experienţă de zbor. Soţia sa, Carolyn, a refuzat iniţial invitaţia de a participa la nuntă, pentru că simţea că nu a fost primită cu căldură în familie.

A sunat-o şi pe mama lui Rory, Ethel, să-şi ceară scuze şi să o informeze că nu va reuşi să ajungă. Mai târziu s-a răzgândit, pentru că a văzut cât de important era pentru soţul ei să îi fie aproape.

În general, soţia lui Kennedy, Carolyn Bessette, prefera să zbore cu un avion comercial decât cu cel al soţului, pentru că, după cum îi spusese unui prieten, nu avea încredere în el. Situaţia s-a schimbat însă când John i-a a cerut ajutorul surorii ei. După accident, Ethel a mărturisit că şi-ar fi dorit ca frumoasa Carolyn să-şi fi ascultat instinctele.

Când l-a intervievat pe Tyson pentru revista lui, aceasta i-a spus că e nebun dacă zboară. De asemenea, Kennedy a ignorat avertismentul lui Tyson: „John, dacă mergi acolo sus, nu lua cu tine pe nimeni dintre cei pe care îi iubeşti”.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg