Jackie Kennedy, amor cu toţi fraţii Kennedy! Cu ce staruri a mai avut aventuri?

30 mai, 2014
4 jackie si john kenendy jpg jpeg

OK, tot timpul vor exista cărţi care apar după moartea unor personalităţi controversate, menite să stârnească interesul constant asupra acestora. De data aceasta, Jackie O este cea “dezbrăcată” de secrete. Fosta Primă Doamnă ar fi avut aventuri sexuale cu Teddy şi Bobby Kennedy, dar şi cu Marlon Brando, Sinatra şi alţi bărbaţi celebri ai vremurilor...

OK, tot timpul vor exista cărţi care apar după moartea unor personalităţi controversate, menite să stârnească interesul constant asupra acestora. De data aceasta, Jackie O este cea “dezbrăcată” de secrete. Fosta Primă Doamnă ar fi avut aventuri sexuale cu Teddy şi Bobby Kennedy, dar şi cu Marlon Brando, Sinatra şi alţi bărbaţi celebri ai vremurilor...

Cartea “Jacqueline Kennedy Onassis: A Life Beyond Her Wildest Dreams” aminteşte pentru prima oară şi despre idila pasională cu cumnatul ei mai tânăr, Teddy, pe lângă vechea poveste de amor avută şi cu Bobby, după asasinarea lui John F. Kennedy în 1963, despre care se speculase deja de mai mult timp. Consolarea văduvei celebre pare să fi provenit, astfel, tot din familie...

image

După ce Bobby şi-a anunţat candidatura, în 1968, se pare că Jackie I s-ar fi confesat lui Truman Capote: “Sunt îndrăgostită de doi bărbaţi, în acelaşi timp, şi de Bobby, şi de Teddy”

Ceea ce şochează cel mai mult este tocmai această relaţie pasională avută cu mezinul familiei, Teddy, despre care se credea că este simplul ei confident, poveste care va suscita iarăşi interesul asupra dinastiei politice americane.

Atât Bobby, cât şi Teddy, erau căsătoriţi la acea vreme (Bobby cu Ethel din 1950 şi Teddy cu Joan din 1958). Cum a ajuns Jackie O de la John la Teddy? Povestea cu Bobby a pornit după asasinarea soţului ei, iar cea cu Teddy... după asasinarea lui Bobby în 1968. Darwin Porter şi Danforth Prince susţin, în cartea lor, că prietenia celor din urmă s-a transformat în dragoste. “Teddy i-a fost alături lui Jackie criză după criză, devenind singurul bărbat din viaţa ei pe care se putea bizui”, spun ei.

“Mereu am fost îndrăgostit de Jackie, chiar de la început”, i-ar fi mărturisit Teddy lui David Powers, asistentul special al fostului preşedinte american Kennedy. “Când Jack a murit, ştiam că se vede cu Bobby, dar asta nu m-a oprit. El nu putea să fie mereu cu ea”, citează autorii cărţii, adăugând că Teddy s-ar fi însurat cu Joan “pentru că avea unele dintre calităţile lui Jackie”!

Click pe următoarea pentru continuarea poveştii aventurilor lui Jackie Kenendy!

Autorii cărţii în cauză, care se pregăteşte să fie publicată odată cu comemorarea a 20 de ani de la moartea lui Jackie, amintesc şi de alte aventuri incitante ale acesteia. Printre amanţii ei de renume se mai numără starurile hollywoodiene Gregory Peck şi chiar Paul Newman, dar şi Marlon Brando, Warren Beatty ori Frank Sinatra!

Jackie s-a căsătorit cu John F. Kenendy în 1953, în faţa fraţilor acestuia. “Numiţi-o iubire de fraţi. Trei fraţi irlandez-americani erau meniţi să se îndrăgostească de Jackie. În moduri diferite, ea i-a iubit pe toţi”, scriu înflăcăraţi cei doi autori.

O aventură de o noapte a avut cu Paul Newman, pe care Jackie l-a chemat la Hotel Carlyle, pentru a-l convinge să-l susţină pe Bobby pentru alegerile prezidenţiale democrate. S-a lăsat sedus de şarmul ei, dar nu şi de convingerile sale politice.

După ce Bobby şi-a anunţat candidatura, în 1968, se pare că Jackie I s-ar fi confesat lui Truman Capote: “Sunt îndrăgostită de doi bărbaţi, în acelaşi timp, şi de Bobby, şi de Teddy”.

În final, a început să se întâlnească cu magnatul Aristotle Onassis în secret, concomitant cu idila cu Teddy, pe care-l considera un afemeiat. S-a căsătorit în cele din urmă cu Onassis, în 1968. Jackie a murit în 1994, în mai.

“Tot aştepta să o conving să o bag în patul meu”, spunea Marlon Brando la un moment dat, despre aventura cu Jackie. “Când am eşuat, a preluat frâiele şi a pus întrebarea magică: Ţi-ar plăcea să petreci noaptea aici cu mine?, la care i-am răspuns: Credeam că nu mai întrebi!”.

FOTO REUTERS, GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg