Jackie Kennedy la doar 16 ani, într-un set de fotografii nemaivăzute

30 octombrie, 2018
5 jackie kennedy jpg jpeg

Fascinaţia faţă de fosta doamnă Kennedy pare că nu mai ia sfârşit, după atâţia ani de la trecerea ei în nefiinţă, Jackie decedând în anul 1994, la vârsta de 65 de ani. 

Aşa că orice amintire cu cea care a fost fashion iconul Americii în anii în care soţul ei, JFK, a condus această ţară produce valuri de curiozitate.

image

Cel mai recent, este vorba despre fotografii nemaivăzute până acum, cu o Jackie Kennedy superbă, la frumoasa vârstă de 16 ani. Pozele au fost realizate la un resort de lux din Hot Springs, Virginia, denumit The Homestead, în vara anului 1945.

Aceste fotografii au fost scoase la licitaţie şi estimate a fi vândute la un preţ de pornire de 1.500 de dolari. Ele au făcut parte din colecţia unui moştenitor bogat american, John David Wooster Lambert.

image

În acest set de fotografii, frumoasa Jackie apare alături de sora ei mai mică, Lee, astăzi în vârstă de 85 de ani, şi de tatăl ei, brokerul John Bouvier. 

Cei trei par a petrece o vacanţă minunată împreună, la cinci ani după ce tatăl fetelor a divorţat de mama acestora, Janet.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg