Jackson, fiul adoptiv al lui Charlize Theron, pasionat de jucăriile pentru fetiţe

1 iulie, 2016
Exclusive    Progressive Charlize Theron Supports Her Son's Love For Disney Princesses   FILE PHOTOS jpeg

Atunci când nu este pe platourile de filmare, Charlize Theron se dedică în totalitate celor doi copii adoptaţi, respectiv băieţelului pe nume Jackson şi fetiţei botezate August.

Există suspiciunea că alături de Charlize şi August este Jackson, fiul actriţei, îmbrăcat cu rochie

Tot în compania celor doi copii ai săi au surprins-o şi paparazzi zilele acestea. Mai întâi le-am văzut pe Charlize şi pe micuţa August în faţa unei săli de gimnastică pentru copii, după care actriţa a fost văzută luând masa cu fiul Jackson într-un restaurant din Los Angeles.

Ceea ce ne-a atras atenţia a fost, însă, faptul că Jackson, pe care actriţa l-a adoptat în martie 2012, apare în aceste imagini purtând un obiect vestimentar mai degrabă feminin. De altfel, Jackson n-ar fi primul băieţel, copil de vedetă, care este îmbrăcat în haine feminine (amintim cazul lui Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie care preferă să treacă drept băieţel.).

Jackson purtând o şapcă prevăzută cu o coadă, asemenea personajului lui favorit din „Frozen”

Revenind la Jackson, în aceste imagini, apare purtând o şapcă prevăzută cu o coadă, asemenea personajului din Frozen, de care este atât de fascinat în ultima vreme. De altfel, Jackson este văzut tot timpul cu câte o papuşă în braţe, băieţelul preferând, mai degrabă, jucăriile pentru fetiţe.

Jackson nu se desparte de păpuşa-sirenă

foto: Hepta