Jacob Tremblay, puştiul adorabil din „The Room”

1 februarie, 2016
leonardo dicaprio png

Se dovedeşte a fi un personaj interesant în toată această agitaţie a decernării premiilor din domeniul cinematografiei. Tânărul actor nu numai că a fost nominalizat la unele dintre cele mai prestigioase premii, dar a şi câştigat unele dintre ele, în detrimentul actorilor consacraţi de la Hollywood.

Alături de Leonardo DiCaprio

Puştiul adorabil de noua ani are deja cont de Instagram, acolo unde postează tot felul de cadre inedite din viaţa lui. Sâmbătă, de exemplu, Jacob a fost prezent la SAG Awards, unde a făcut cunoştinţă cu unii dintre cei mai renumiţi actori.

Alături de Brie Larson, actriţa cu care a jucat în „The Room”

Leonardo DiCaprio a fost primul pe lista lui de actori pe care a vrut să-i cunoască, aşa că micuţul s-a alăturat mesei acestuia şi l-a rugat să facă o fotografie alături de el. ”L-am cunoscut în sfârşit”, a scris emoţionat băieţelul pe contul lui Instagram, după ce l-a cunoscut pe unul din idolii săi.

Alături de Rachel McAdams

Jacob a reuşit să apără într-o fotografie şi cu Rachel McAdams, pe care o numeşte „colega canadiană”.

Alături de părinţii lui la Globurile de Aur

Cu toate acestea, părinţii lui Jacob au declarat că nu-şi doresc ca industria cinematografică să-l acapareze prea mult. Aceştia insistă că Jacob duce o viaţă liniştită, asemenea oricărui băieţel de vârsta lui. De asta ne-am convins şi noi, în urmă cu câteva zile, când Jacob a postat o imagine pe Instagram în care apărea făcându-şi temele: ”Chiar şi prezentatorii Oscar sunt nevoiţi să-şi facă temele” #problemedecopil, #scriere”.

E un elev conştiincios

Jacob are în faţa lui o carieră cinematografică promiţătoare. Amintim că la începutul acestei luni, Jacob a câştigat premiul pentru ” cel mai bun actor tanar”, pentru interpretarea sa din „The Room”, la Critics` Choice Awards. ”Este foarte tare! Cea mai frumoasă zi din viaţa mea.”, este ceea ce a declarat simpaticul actor atunci când şi-a acceptat premiul.

Un tânăr actor cu o carieră promiţătoare