Jacqueline Bisset (77), despre întâlnirea amoroasă cu Frank Sinatra: „Era atât de nefericit atunci!”

8 octombrie, 2021
3 jacqueline bisset frank sinatra profimedia 0043049168 jpg jpeg

Actriţa hollywoodiană a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu faimosul actor şi cântăreţ în tinereţea ei, când a fost uimită să descopere că Frank Sinatra era atât de „nefericit cu viaţa lui”.

Vedeta britanică de 77 de ani a jucat în filmul The Detective (1968) alături de faimosul cântăreţ şi a detaliat relaţia lor într-un interviu oferit recent. Se pare că frumoasa Jacqueline a ajuns cu avionul la New York doar pentru a ieşi în oraş cu Frank...  

Bisset a primit rolul Norma MacIverin din filmul sus amintit când avea 24 de ani. La acea vreme, Sinatra era separat şi în plin divorţ de cea de-a treia sa soţie, actriţa Mia Farrow, care fusese distribuită în film în primă instanţă. Actriţa a dezvăluit cum l-a întâlnit pe Frank pe platourile de filmare. Ştiind cine era el, ea i-a spus acestuia: „Mă gândeam că poate nu e nevoie să ne facă cineva cunoştinţă...”

Totuşi Sinatra a ţinut să se prezinte, lucru care n-a trecut neobservat de tânăra actriţă: „S-a purtat foarte drăguţ cu mine. Mă proteja de toţi şi toate, îmi spunea «puştoaica» şi era foarte nefericit cu tot ce se întâmpla atunci în viaţa lui.”

Întâlnire specială

După încheierea filmărilor, cântăreţul i-a făcut o surpriză lui Bisset când a invitat-o să participe la premiera peliculei din New York la braţul său. Când a ajuns la hotelul Plaza, Frank a făcut o glumă sunând în camera lui Jacqueline şi cerând să vorbească cu Francis Albert, lucru care a surprins-o puţin pe tânără, dar, în acelaşi timp, n-a ştirbit din farmecul acelei seri speciale.  

În drum spre premieră, Bisset îşi aminteşte cât de încântată era: „Nu-mi venea să cred că mergeam prin hotel cu el! (...) Eu n-am avut nicio treabă cu ce comenta lumea atunci. Tot ce-mi doream era să nu fac vreo greşeală sau să nu mi se întâmple ceva neplăcut la Hollywood”, a mărtirisit ea făcând referire la mişcarea #MeToo.

Sinatra a fost însurat de patru ori şi a avut trei copii. Starul hollywoodian a fost căcătorit cu Barbara Sinatra timp de 20 de ani, până la moartea sa, în 1998. Înainte de asta, a fost soţul Miei Farrow timp de doi ani, despărţindu-se de ea în 1968. Frank a mai fost însurat cu actriţa Ava Gardner şase ani şi cu Nancy Barbato mai mult de 10 ani, divorţând de aceasta în 1951.

Despre relaţia pe care cei doi colegi de breaslă au avut-o nu se ştie nimeni mai mult decât ce a mărturisit actriţa de 77 de ani. Să fi fost doar o singură întâlnire cu Frank Sinatra sau mai multe? Discreta vedetă hollywoodiană n-a vrut să facă precizări suplimentare.    

Actriţa care este naşa Angelinei Jolie joacă acum în Birds of Paradise, film bazat pe romanul din 2019 al lui A.K. Small.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg