Jada Pinkett-Smith, faţă-n faţă cu prima soţie a lui Will Smith: „Trebuia să mă retrag!”

9 mai, 2018
jadaaaa jpeg

Soţia actorului Will Smith este gazda unei emisiuni difuzată pe Facebook, numită ”Red Table Talk”. Iar invitata ei, la cea mai recentă ediţie, a fost chiar prima soţie a lui Will Smith, Sheree Zampino Fletcher.

Jada, mărturisiri în lacrimi

Jada Pinkett-Smith a avut-o pe Sheree, prima soţie a lui Will Smith, invitată în emisiunea ei. Cele două au depănat amintiri, iar asta le-au adus lacrimi amândurora, dat fiind faptul că Jada şi-a început relaţia cu Will pe când acesta era căsătorit cu Sheree.

Faţă-n faţă cu Sheree

Sinceră şi deschisă, Jada a recunoscut că a greşit în 1995, atunci când şi-a început relaţia cu Will Smith, dat fiind că divorţul de Sheree nu fusese pronunţat. ”Pentru că nu înţelesesem mariajul, nu înţelegeam nici divorţul. Voi spune acum că trebuia să mă fi retras din relaţie”, a recunoscut, printre lacrimi actuala soţie a lui Will Smith.

Jada şi-a continuat mărturisirea precizând că a fost „insensibilă” şi că nu a luat în considerare că mariajul lor ”era în suferinţă”, ea doar încerca să intre în viaţa actorului. La rându-i, Sheree a vorbit despre sentimentele ei din acea perioadă, şi a relatat o conversaţie telefonică prin care cele două şi-au schimbat vorbe dure. ”Te-am sunat şi ţi-am spus: <<B***h, tu stai într-o casă pe care eu am ales-o>>. Apoi tu mi-ai spus: <<E casa mea acum!>>”, şi-a amintit, răzând, Sheree despre conversaţia aprinsă avută cu Jada pe atunci.

Acum au rezolvat problemele dintre ele

Jada a povestit şi despre acel moment în care Will Smith a pus-o la punct când şi-a luat atribuţii asupra fiului pe care îl avea din prima căsniei. ”Mi-a spus atunci că acela este locul pe care mama lui Trey îl ocupă şi că nu ar trebui să mă bag”, îşi aminteşte Jada. Din fericire, Sheree a mărturisit că Jada s-a dovedit a fi o mamă vitregă perfectă pentru fiul ei: ”Îţi mulţumesc că-mi iubeşti copilul. Îţi spun că, din punctul ăsta de vedere, fiul meu nu putea avea o mamă vitregă mai bună”, i-a replicat Sheree.

Cele două soţii ale lui Will Smith, cu doi dintre copiii lui: Trey şi Jaden

Jada şi Will Smith au împlinit pe 31 de decembrie nu mai puţin de 20 de ani de căsnicie. Cei doi sunt părinţii lui Jaden (19) şi ai lui Willow (17). Will mai are un băiat, pe nume Trey, din mariajul cu Sheree Zampino Fletcher.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg