Jaden, fiul lui Will Smith, se sărută cu foc cu iubita lui... mai mare!

16 septembrie, 2015
jaden smith hepta 2143296 jpg jpeg

Mare ne-a fost mirarea să fim martorii unor momente neaşteptate cu fiul lui Will Smith, care s-a sărutat focos în repetate rânduri cu iubita sa – mai mare decât el – la un show de modă! Semn că Jaden creşte, creşte… şi devine bărbat. 

image

Aproape că nu mai găseam speranţă că fiul starului de acţiune şi-al Jadei Pinkett se va maturiza prea curând. cu hainele lui dubioase şi de multe ori feminine, ori cu replicile sale infantile despre viaţă şi cu muzica pentru pre-adolescenţi, era aproape clar că Jaden Smith mai are de trecut prin nişte faze, deşi are deja 17 ani. Ba nici cu fetele nu-l vedeam ieşind la întâlniri, în afară de prietenele lui bune, Kendall Jenner ori cu sora ei, Kylie. Care nu se pun ca întâlniri...

image

Pe 15 septembrie, la o prezentare foarte excentrică din cadrul Săptămânii de Modă de la New York, băiatul lui Will Smith a pozat în rolul de iubit serios şi tandru alături de iubita sa, Sarah Snyder (19), care a stat lipită de el tot timpul. Lucrurile par chiar serioase... Ba chiar fotografii i-au şi surprins sărutându-se cu mare foc în primul rând la show-ul de modă, continuând sesiunea de tandreţuri şi sărutări şi după eveniment, cu poze incendiare. Ah, primele întâlniri, primele iubiri!

image image

Cei doi tinerei s-au aciuat după prezentare prin New York, plimbându-se pe străzi şi sărutându-se, în micile pauze ale promenadei, fără a se ruşina de fotografi. Pentru că da, Jaden şi Sarah păreau că vor să fie fotografiaţi cum se pupă şi cum se pipăie în public. O fi adrenalina, o fi nevoia de rebeliune, cine ştie, dar e tot mai clar că momentele lor pasionale par plănuite să dea bine pe cameră.

image image

Însă fetişcana care l-a cucerit pe Jaden Smith nu este aşa cuminte precum pare la prima vedere. La 19 ani, blondina model – cu care adolescentul a mai fost văzut anul acesta în mai la o premieră de film şi în iulie ţinându-se de mână –  a fost şi arestată deja, în iunie, pentru că a furat o geantă Hermes de 16.000 de dolari.

image

FOTO Getty Images, Hepta, captură Daily Mail



Recente pe Ok! Magazine

Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (1) jpg
George și Amal Clooney, Profimedia (1) jpg
FotoJet Brad Clooney jpg
4BC922B8 24B6 4A08 9075 868894180002 jpeg
Cele mai sexy picioare de la Hollywood jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Ana Bodea și Valentin Butnaru foto OK Magazine DSC 7563 jpg
Angelina Jolie la Veneția GettyImages 2169311741 jpg