Jaden, fiul lui Will Smith, se sărută cu foc cu iubita lui... mai mare!

16 septembrie, 2015
jaden smith hepta 2143296 jpg jpeg

Mare ne-a fost mirarea să fim martorii unor momente neaşteptate cu fiul lui Will Smith, care s-a sărutat focos în repetate rânduri cu iubita sa – mai mare decât el – la un show de modă! Semn că Jaden creşte, creşte… şi devine bărbat. 

image

Aproape că nu mai găseam speranţă că fiul starului de acţiune şi-al Jadei Pinkett se va maturiza prea curând. cu hainele lui dubioase şi de multe ori feminine, ori cu replicile sale infantile despre viaţă şi cu muzica pentru pre-adolescenţi, era aproape clar că Jaden Smith mai are de trecut prin nişte faze, deşi are deja 17 ani. Ba nici cu fetele nu-l vedeam ieşind la întâlniri, în afară de prietenele lui bune, Kendall Jenner ori cu sora ei, Kylie. Care nu se pun ca întâlniri...

image

Pe 15 septembrie, la o prezentare foarte excentrică din cadrul Săptămânii de Modă de la New York, băiatul lui Will Smith a pozat în rolul de iubit serios şi tandru alături de iubita sa, Sarah Snyder (19), care a stat lipită de el tot timpul. Lucrurile par chiar serioase... Ba chiar fotografii i-au şi surprins sărutându-se cu mare foc în primul rând la show-ul de modă, continuând sesiunea de tandreţuri şi sărutări şi după eveniment, cu poze incendiare. Ah, primele întâlniri, primele iubiri!

image image

Cei doi tinerei s-au aciuat după prezentare prin New York, plimbându-se pe străzi şi sărutându-se, în micile pauze ale promenadei, fără a se ruşina de fotografi. Pentru că da, Jaden şi Sarah păreau că vor să fie fotografiaţi cum se pupă şi cum se pipăie în public. O fi adrenalina, o fi nevoia de rebeliune, cine ştie, dar e tot mai clar că momentele lor pasionale par plănuite să dea bine pe cameră.

image image

Însă fetişcana care l-a cucerit pe Jaden Smith nu este aşa cuminte precum pare la prima vedere. La 19 ani, blondina model – cu care adolescentul a mai fost văzut anul acesta în mai la o premieră de film şi în iulie ţinându-se de mână –  a fost şi arestată deja, în iunie, pentru că a furat o geantă Hermes de 16.000 de dolari.

image

FOTO Getty Images, Hepta, captură Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg