Jake Gyllenhaal, prins sărutându-se cu o actriţă de renume!

12 mai, 2015
jake gyllenhaal si ruth wilson jpeg

Deşi se specula intens că se iubeşte cu partenera sa din “Southpaw”, frumoasa Rachel McAdams – fosta iubire a lui Ryan Gosling – lucrurile stau cu totul altfel. Chipeşul actor de 34 de ani ar fi fost văzut sărutându-se cu o altă colegă de breaslă,

Deşi se specula intens că se iubeşte cu partenera sa din “Southpaw”, frumoasa Rachel McAdams – fosta iubire a lui Ryan Gosling – lucrurile stau cu totul altfel. Chipeşul actor de 34 de ani ar fi fost văzut sărutându-se cu o altă colegă de breaslă, Ruth Wilson, în weekendul trecut, în New York.

Jake şi roşcata de 33 de ani sunt colegi în piesa Constellations pe Broadway şi chiar mai mult de atât, după ce el a fost prins “sărutându-se aprins” cu britanica după ce au participat împreună la o oră de fitness, la sala de gimnastică Barry’s Bootcamp din Manhattan, sâmbătă. "După ora de sport, Jake a aşteptat pe hol ca Ruth să facă duş şi să se schimbe", spune un martor pentru E! News. "Când a terminat, s-au sărutat de rămas bun, înainte să plece în locuri separate. A fost mai mult decât un pupat între prieteni, a fost un sărut care sigur confirmă că ies împreună!".

image

Totuşi, relaţia lor este cu siguranţă neoficială, poate chiar doar o idilă trecătoare, căci starul din bizarul “Nightcrawler” a declarat într-un interviu de-acum câteva săptămâni că este singur. “Mama mea crede că mariajele aranjate ar putea să funcţioneze. Înţelegi ce spun? Adică în sensl bun, ea crede că dacă ar alege pentru mine, ar fi mult mai bine”, spunea Jake despre mama sa, scenarista Naomi Foner, pentru emisiunea lui Ellen DeGeneres.

FOTO GETTY IMAGES

Brunetul a mai fost implicat romantic în relaţii cu Taylor Swift, Reese Witherspoon, Alyssa Miller, Emily DiDonato şi Rachel McAdams.Recente pe Ok! Magazine

britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG