James Dean, rebelul avid după sex. A avut relaţii cu Judy Garland şi Paul Newman, dar şi cu alţi actori de la Hollywood: „S-ar fi culcat cu orcine pentru a merge mai departe”

22 iulie, 2020
2 james dean jpg jpeg

A trăit fiecare moment la cote mazime şi şi-a găsit sfârşitul într-un accident de maşină. În urma lui a rămas un corp greu de recunoscut şi multe mistere. Se spune despre James Dean că avea un libidou de nestăvilit şi un psihic instabil, dar a reuşit să devină un star la Hollywood.

„S-ar fi culcat cu orcine pentru a merge mai departe”, spune Darwin Porter, autorul cărţii James Dean - Tomorrow Never Comes. „Avea trei sau patru cuceriri în fiecare săptămână şi, deşi nu era cel mai chipeş bărbat, nu avea un corp grozav, avea doi dinţi falşi în faţă şi era adesea nepoliticos, femeile şi bărbaţii îl idolatrizau.

Dar, în ciuda întregului său succes, a rămas un suflet chinuit şi nu a scăpat niciodată de demonii săi interiori. S-a iubit cu Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Joan Crawford şi Judy Garland, asta la capitolul cuceriri feminine. Actorul a mai avut aventuri cu Marlon Brando, Paul Newman, Steve McQueen, Rock Hudson şi Spencer Tracy.

A vrut un mariaj cu Elizabeth Taylor

Dean a avut o copilărie dureroasă. „Abia avea nouă ani când mama lui a murit, iar tatăl său a devenit neinteresat de creşterea lui”, spune Porter. "A fost dificil, egoist şi nesigur, dar a făcut dragoste cu unele dintre cele mai mari frumuseţi de la Hollywood".

Dean visa să se căsătorească cu Marilyn Monroe şi Elizabeth Taylor. Starul a cunoscut-o pe Monroe în 1955 şi a cucerit-o rapid.  Cei doi au plecat imediat într-un weekend romantic, într-o cabană de la malul mării. „A fost romantic şi iubitor. Am fost de acord să mă mărit cu el într-o zi", îi mărturisea Monroe actriţei Shelley Winters. Dar după câteva săptămâni, cei doi au realizat că mariajul lor va fi unul dezastros. “Ar trebui să admitem că amândoi avem nevoie de o dădacă”, i-ar fi spus James lui Marilyn. Şi Monroe l-a aprobat: „Nu ar merge. Ne vom distruge reciproc. Cu toate acestea, blonda nu s-a putut desprinde în totalitate de această poveste. Monnroe a început să îşi manifeste posesivitate când a văzut că James devine tot mai interesat de Elizabeth Taylor.

“Are un apetit sexual greu de satisfăcut şi morala şoferului de camion. Am auzit că, dacă nu se rade constant, este teribil de păroasă. Unul dintre foştii ei iubiţi mi-a spus că are păr şi între între sâni”, ar fi defăimat-o Monroe pe bruneta cu ochii violeţi.”

Relaţia dintre ei devenea tot mai serioasă, aşa că Dean i-a spus soţului lui Taylor, Michael Wilding: „M-am îndrăgostit de soţia ta. Va divorţa de tine şi se va căsători cu mine. Dar, ca toate amorurile sale, şi aventura cu Taylor a ars rapid.

3 dean1 jpg jpeg

Adora sexul în trei

Cu Judy Garland, starul se iubea ocazional. Ba mai mult.cei doi îl invitau în patul lor şi pe actorul John Carlyle. „Nu-mi amintesc cu adevărat cine a făcut cu cine”, recunoştea Dean.  „Judy ne-a dat câteva pastile, asta după ce a luat şi ea câteva".

Natalie Wood iubita şi partenera lui din  Rebel fără o cauză dezvăluia: „Uneori, lui Jimmy îi place să-i facă rău partenerului şi să fie rănit la rândul lui, iar eu nu particip la asta".

Dean s-a născut în Marion, Indiana, şi a crescut într-o fermă a mătuşii sale, asta după ce mama sa a murit şi tatăl l-a abandonat. Şi-a pierdut cei doi dinţi din faţă căzând în copilărie, iar tatăl său, care era, tehnician dentar i-a făcut dinţi falşi. „Lui Dean îi plăcea să-i scoată la petreceri şi să şocheze”, spune Porter. Mentorul său a fost predicatorul metodist al familiei, Dr. James DeWeerd, care l-a indrodus pe James în yoga şi sex, susţine cartea. "Mi-am pierdut virginitatea cu el", i-a spus Dean unui prieten. "Dean era omnisexual", spune Porter. Idilele sale erau deseori oportuniste şi concepute pentru a-şi continua cariera.

4 dean2 jpg jpeg

James era un actor necunoscut atunci când i-a fost prezentat lui Spencer Tracy, cu care a început o relaţie. Dimineaţa, Dean se strecură şi îi lua portofelul şi banii lui Tracy. L-a lăsat însă când l-a întâlnit pe Marlon Brando. „Brando îl folosea sadic pe Jimmy, care îl urmărea ca un căţel bolnav de dragoste”, afirmă Stanley Haggart.

Dean l-a cunoscut pe Paul Newman în 1952, amândoi urmărind aceleaşi roluri, şi l-a sedus rapid.

Eartha Kitt spune că partida de sex în trei, cu Dean şi Newman, a fost senzaţională. „A fost una dintre cele mai cereşti experienţe ale vieţii mele, spunea ea.”. Rock Hudson şi Dean au deveniţi iubiţi în timp ce filmau Uriaşul, în 1955. Hudson s-a folosit însă de el şi l-a abandonat rapid.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg