James Packer, vânat de scientologi

11 decembrie, 2016
Tom Cruise and James Packer in Sydney, Australia   16 Feb 2006 jpeg

Mâna lungă a Scientologiei a ajuns tocmai până în Austra­lia, şi asta nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Cu membri activi în Sydney încă din anii ’90, caracatiţa acestei secte s-a dezvoltat tot mai mult după ce i-a pus la treabă pe cei mai valoroşi membri ai săi, precum John Travolta şi Tom Cruise.

Apropiere periculoasă. Tom Cruise a fost cel care l-a cooptat în secta scientologică.

Relevant pentru cazul nostru este starul din Top Gun, care la acea vreme era căsătorit cu Nicole Kidman şi se împărţea între America şi Australia. Şi, ca nou-venit în sânul Bisericii Scientologice, Cruise a trebuit să-şi demon­streze loialitatea cooptând membri noi şi cu dare de mână. Cum tocmai se integrase în cer­cul de apropiaţi ai regizorului Baz Lhurmann, actorul a căutat să aibă relaţii mai strânse cu bogătaşi precum James Packer ori Lachlan Murdoch – fiul cel mare al lui Rupert Murdo­ch. Aşa se face că, la sfârşitul lui 2002, când Packer era în depresie în urma unei proaste investiţii în compania de telecomunicaţii One, dar şi în urma divorţului de Jodhi Meares, sci­entologii au pus mâna uşor pe el.

Ţinta sectei, însă, ar fi fost alta: Lachlan Murdoch, al cărui tată era inamicul numărul unu al Scientologiei şi a cărui racolare ar fi fost răzbunarea supremă în faţa denigrărilor publice formulate de Rupert Murdoch. Misi­unea imposibilă a recrutării acestuia i-a fost încredinţată aceluiaşi „agent“, Tom Cruise, iar eşecul complotului, dublat de plecarea după doar patru ani a lui Packer din Scientologie nu s-a lăsat fără victime – mai ales că Biserica a investit masiv în el, făcându-l cel mai puternic miliardar de pe continent. Mărturie stă decla­raţia unei foste angajate a organizaţiei, Lucy James, care spune că a plătit cu funcţia ei pen­tru ingratitudinea lui Packer, iar boşii au cerut ca acesta să fie filat în permanenţă de o echipă formată din trei agenţi. Şi, deşi au trecut zece ani de atunci, se pare că sectanţii îl vor în con­tinuare înapoi.

Interes? Se spune că James Packer ar fi vânat-o pe Mariah Carey pentru scientologi. Aşa să fie oare?

Chiar dacă Packer refuză să vorbească des­pre astfel de lucruri, la începutul acestui an el l-a numit în fruntea holdingului său pe Tommy Davis, fiul actriţei Anne Archer şi... scientolog, prieten bun cu Tom Cruise şi cu David Misca­vige, unul dintre capii bisericii. Ca să vezi, în acelaşi an în care miliardarul era cât pe ce să-i pună verigheta pe inelar lui Mariah Carey, o altă artistă cu cont generos. Să înţelegem de aici că ar fi dispus să revină, ca oaia rătăcită, în turmă? Şi, oare, tot asta a pus-o pe fugă pe cântăreaţă? Că doar n-o să credem că Mariah, oricât ar fi ea de cheltuitoare, l-ar fi adus la fundul sacului ori că lui Packer i-ar fi displăcut celebritatea şi apariţiile din reality-show-ul ei. Come on, doar el a „pescuit-o“ după despărţi­rea ei de Nick Cannon...Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu