Jamie Foxx, apariţie opulentă la premiera filmului "Baby Driver"

15 iunie, 2017
jamie foxx 1 png

Noul său film, "Baby Driver", este unul special conceput pentru iubitorii de maşini din întreaga lume. Aşa că Jamie Foxx a venit cu preţioasele sale la evenimentul de aseară, mai precis fiicele Corinne şi Annalise, dar şi o maşină de lux care a făcut furori printre invitaţi.

Aceasta este bijuteria de maşină cu care a venit la eveniment.

Actorul şi-a luat fetele de 23, respectiv 7 ani la eveniment şi a sosit într-o maşină în valoare de 2 milioane de dolari, o bijuterie pe patru roţi marca Bugatti Veyron. Miercuri seara, artistul în vârstă de 49 de ani şi-a făcut intrarea într-un mod spectaculos la Cinematograful de la Ace Hotel, Los Angeles. 

Alături de fiica cea mică, Annalise.

Pe covorul roşu a apărut alături de colegii de platou, dar şi de fiice, purtând un costum hazliu, negru cu buline albe. Nu costumul şi nici apariţia alături de copiii săi nu au impresionat atât de tare, ci maşina în care actorul a sosit la eveniment. Bugatti-ul auriu a fost în centrul atenţiei, mai ales că este o piesă exclusivistă, considerată cea mai rapidă maşină din lume: " M-am simţit de aur astăzi când m-am dus aşa spre muncă ...!", scria Jamie într-o postare pe Instagram alături de autoturismul auriu.

Deşi şi-a luat fetele la eveniment, se pare că relaţia sa cu Katie Holmes, fosta soţie al lui Tom Cruise, este din ce în ce mai puternică şi avansează pe zi ce trece. În timp ce Jamie era la Los Angeles, Katie Holmes strălucea la un eveniment în New York. Actriţa a participat la Premiile Fragrance, îmbrăcată într-o rochie sirenă de un alb imaculat, cu broderie florală, o ţinută în care pur şi simplu a radiat de frumuseţe.

A purtat o rochie Zac Posen.

Foto: Instagram, Hepta, Getty, SplashRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia