Jamie Lee Curtis a recreat scena din "Psycho" a mamei sale

16 septembrie, 2015
Jamie Lee Curtis jpeg
image

Actriţa a recreat scena memorabilă de la duş pentru serialul "Scream Queens". Şi nu exista actriţă mai potrivită ca Jamie, având în vedere că protagonista scenei originale, Janet Leigh, a fost mama ei

Actriţa de 56 de ani a postat pe contul ei de Twitter o poză alb-negru cu ea ţinând în mână o fotografie cu scena identică din "Psycho" a mamei sale, Janet Leigh - un tribut adus vedetei filmului din 1960 al lui Alfred Hitchcock. Janet a murit la 77 ani, în octombrie 2004, în Los Angeles, căsătorită fiind la acel moment, de 42 de ani, cu Robert Brandt, cel de-al patrulea soţ al său. Prima căsnicie  a avut-o la doar 15 ani, când a pretins că avea 18 ani - căsătorindu-se în august 1942 cu John Kenneth Carlisle, în Reno, Nevada. Mariajul a fost anulat patru luni mai târziu, pentru ca în 1945 să se mărite cu Stanley Reames. De data aceasta, căsnicia a durat patru ani. Cel de-al treilea soţ a fost celebrul actor Tony Curtis - cu care a avut două fiice, pe Kelly (la rândul ei, actriţă) şi pe Jamie Lee. Povestea lor a durat 11 ani, până în 1962, câmd presa a scris că Tony ar fi părăsit-o pe Janet pentru Christine Kaufmann, cu care s-a însurat ulterior.

Rolul din "Psycho" i-a adus lui Janet o nominalizare la Oscar şi un Glob de Aur, dar a traumatizat-o pe viaţă, de atunci fiindu-i frică să mai facă duş atunci când se afla singură în casă. Scena recreată de Jamie Lee va rula în cadrul serialului "Scream Queens" pe 22 septembrie pe canalul Fox.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg