Jamie Lee Curtis a recreat scena din "Psycho" a mamei sale

16 septembrie, 2015
Jamie Lee Curtis jpeg
image

Actriţa a recreat scena memorabilă de la duş pentru serialul "Scream Queens". Şi nu exista actriţă mai potrivită ca Jamie, având în vedere că protagonista scenei originale, Janet Leigh, a fost mama ei

Actriţa de 56 de ani a postat pe contul ei de Twitter o poză alb-negru cu ea ţinând în mână o fotografie cu scena identică din "Psycho" a mamei sale, Janet Leigh - un tribut adus vedetei filmului din 1960 al lui Alfred Hitchcock. Janet a murit la 77 ani, în octombrie 2004, în Los Angeles, căsătorită fiind la acel moment, de 42 de ani, cu Robert Brandt, cel de-al patrulea soţ al său. Prima căsnicie  a avut-o la doar 15 ani, când a pretins că avea 18 ani - căsătorindu-se în august 1942 cu John Kenneth Carlisle, în Reno, Nevada. Mariajul a fost anulat patru luni mai târziu, pentru ca în 1945 să se mărite cu Stanley Reames. De data aceasta, căsnicia a durat patru ani. Cel de-al treilea soţ a fost celebrul actor Tony Curtis - cu care a avut două fiice, pe Kelly (la rândul ei, actriţă) şi pe Jamie Lee. Povestea lor a durat 11 ani, până în 1962, câmd presa a scris că Tony ar fi părăsit-o pe Janet pentru Christine Kaufmann, cu care s-a însurat ulterior.

Rolul din "Psycho" i-a adus lui Janet o nominalizare la Oscar şi un Glob de Aur, dar a traumatizat-o pe viaţă, de atunci fiindu-i frică să mai facă duş atunci când se afla singură în casă. Scena recreată de Jamie Lee va rula în cadrul serialului "Scream Queens" pe 22 septembrie pe canalul Fox.

Foto: Twitter



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg