Jamie Lee Curtis: „Tony Curtis nu mi-a fost tată”

23 octombrie, 2010

Pentru prima dată de la decesul lui Tony Curtis, Jamie Lee a vorbit despre tatăl său în show-ul american de televiziune „TheTalk”. „A fost în forţele navale americane, a fost acolo când japonezii au capitulat în Tokyo Bay – apoi a devenit cu totul altceva

Pentru prima dată de la decesul lui Tony Curtis, Jamie Lee a vorbit despre tatăl său în show-ul american de televiziune „TheTalk”. „A fost în forţele navale americane, a fost acolo când japonezii au capitulat în Tokyo Bay – apoi a devenit cu totul altceva, şi-a schimbat numele şi şi-a schimbat viaţa”, a povestit Jamie Lee (51), despre tatăl său, care a murit pe 29 septembrie, la vârsta de 85 de ani.

Superstar al anilor ´50-´60, îndrăgit pentru rolul din „Unora le place jazz-ul” şi nominalizat la Oscar pentru interpretarea din „The Defiant Ones” (1959), alături de Sidney Poitier, Tony Curtis a fost căsătorit de şase ori şi a avut şase copii (câte doi urmaşi din primele trei căsnicii). Relaţiile lui cu frumuseţi celebre, precum Marilyn Monroe şi Nathalie Wood, au contribuit la renumele său de donjuan. Mărturisirile de acum ale lui Jamie Lee adaugă la acest portret ideea că filmele şi femeile ar fi contat mai mult pentru Tony Curtis decât copiii săi. Cel puţin din punctul ei de vedere.

„Nu mi-a fost tată şi nici nu l-a interesat acest rol. A făcut ce trebuia să facă din punct de vedere financiar, un lucru onorabil din partea lui, dar nu a fost un tată implicat”, a mărturisit actriţa. „A fost puţin nebun, dar întotdeauna plin de viaţă. (...) Cu toţii am preluat ceva de la el”, a mai spus Jamie Lee, referindu-se la toţi copiii lui Curtis. „Eu, desigur, am moştenit nevoia lui disperată de atenţie”, a explicat ea, râzând.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}