Jane Fonda, acuzată de trafic de droguri, din ordinul preşedintelui? Ce explicaţie oferă actriţa de 82 de ani

6 noiembrie, 2020
8 jane fonda 2 jpg jpeg

Ne-am obişnuit să auzim de Jane Fonda arestată pentru că a participat la proteste ecologiste. Dar despre acest episod ştiaţi?

Jane nu a avut deloc o viaţă plictisitoare. O dovedesc mărturisirile sale despre viaţa ei sexuală. Dar şi acest episod petrecut pe 3 noiembrie 1970, când Fonda a ajuns în spatele gratiilor pentru trafic de droguri. Actriţa se afla la Cleveland, unde participase la o manifestaţie împotriva războiului din Vietnam. La aeroport, autorităţile au cerut să-i controleze bagajele - şi au descoperit nişte plicuri cu pastile. Aşa a ajuns Fonda să fie ridicată de doi agenţi FBI şi reţinută timp de 3 ore, fără posibilitatea de a-şi suna avocatul. În cele din urmă, a fost eliberată după ce a plătit o cauţiune de 5.000 de dolari. A plătit-o - deşi ulterior, s-a dovedit că pilulele nu erau decât nişte vitamine, actriţa fiind recunoscută pentru preocuparea ei de a avea un stil de viaţă sănătos. Aşadar, de-a dreptul exagerată întreaga acţiune FBI, nu-i aşa?

fonda mugshot jpg jpeg

Fonda a oferit propria explicaţie despre incidentul prin care a trecut. Actriţa spune că un ofiţer de poliţie i-ar fi dezvăluit că a fost arestată din ordinele administraţiei Nixon, pentru a o speria şi a o face să se liniştească şi să renunţe să mai participe la protestele împotriva războiului din Vietnam, proteste la care era o voce foarte puternică şi acidă. "Cred că ei au sperat ca acest scandal să provoace anularea intervenţiilor mele şi ruinarea reputaţiei mele". Ei bine, episodul a avut un efect invers: a crescut popularitatea actriţei care tocmai divorţase de Roger Vadim şi care a ajuns să se amuze de întreagă întâmplare, vânzând căni cu figura ei de la momentul arestului (foto sus). Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia