Jane Fonda, gata de al patrulea măritiş!

25 noiembrie, 2010

La 72 de ani, actriţa se gândeşte foarte serios să mai facă un drum până la altar, de data aceasta pentru Richard Perry. Producător muzical de renume în America, Perry este cu patru ani mai tânăr decât ea - dar nici

La 72 de ani, actriţa se gândeşte foarte serios să mai facă un drum până la altar, de data aceasta pentru Richard Perry. Producător muzical de renume în America, Perry este cu patru ani mai tânăr decât ea - dar nici nu se vede asta, nu-i aşa?

Ceea ce a determinat-o pe Jane să-şi dorească să facă acest pas este felul în care Perry a susţinut-o pe parcursul uneia dintre cele mai cumplite experienţe din viaţa sa. La un control de rutină, actriţa şi-a descoperit un nodul la sân, temându-se să nu fie vorba de cancer. Chiar la începutul acestei luni, Jane a trecut prin intervenţia chirurgicală necesară pentru a îndepărta nodulul, iar acum este în afara oricărui pericol. "Richard i-a fost alături tot timpul şi i-a promis că va avea grijă de ea, orice s-ar întâmpla. Sprijinul extraordinar primit din partea lui a făcut-o să înţeleagă cât de important este Richard pentru ea. Iar teama teribilă că ar fi putut avea cancer a ajutat-o să-şi reamintească ce contează cu adevărat în viaţă", a declarat un apropiat de-ai ei pentru tabloidul american National Enquirer. Jane Fonda a mai fost căsătorită cu regizorul francez Roger Vadim, cu politicianul Tom Hayden şi cu mogulul media Ted Turner.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg