Jane Fonda s-a căsătorit cu Tom Hayden la doar trei zile după despărţirea de Roger Vadim. Cum s-a stins povestea lor de amor

7 octombrie, 2021
10 jane4 jpg jpeg

Jane Fonda şi regizorul francez Roger Vadim, cu care actriţa s-a căsătorit  în august 1965, au format unul dintre cele mai admirate cupluri ale timpului lor. Iată cum s-a destrămat mariajul lor!

La 6 ianuarie 1973, după opt ani împreună, povestea dintre Fonda şi Vadim s-a încheiat oficial. În autobiografia sa din 2005, „Viaţa mea până acum”, actriţa în vârstă de 81 de ani a dezvăluit că regizorul era pasionat de băutură şi jocuri de noroc, şi asta era o problemă. Ba mai mult, nu i-a fost loial.

“Am pus atât de mult în crearea unei vieţi cu el, am încercat să mă potrivesc în viaţa lui, încât mă lăsasem în urmă”.

Vadim, care a murit la 11 februarie 2000, era cunoscut pentru aventurile lui cu alte actriţe. Fonda era, de fapt, a treia lui soţie. Pentru o vreme, Jane a ţinut de mariaj. La 28 septembrie 1968, cei doi şi-au întâmpinat primul copil, pe Vanessa Vadim.

Cu toate acestea, actriţa a decis în cele din urmă să divorţeze de Vadim. La 19 ianuarie 1973, la trei zile după divorţul de Vadim, Fonda s-a căsătorit cu activistul Tom Hayden, care a murit în 2016, la vârsta de 76 de ani. 

Fiul lor, Troy O'Donovan Garity, s-a născut la 7 iulie 1973. Cei doi au au adoptat o adolescentă afro-americană, Mary Luana Williams, în 1982.Cu toată familia lor mixtă, Fonda şi Hayden au divorţat pe 10 iunie 1990.

Fonda a început apoi să se întâlnească cu Ted Turner, un magnat de televiziune miliardar şi fondatorul CNN. S-au căsătorit pe 21 decembrie 1991, dar au divorţat zece ani mai târziu. Într-un interviu, Fonda a vorbit despre motivele care au stat la baza despărţirii lor.  :

"Are nevoie de cineva care să fie acolo 100% din timp. El crede că asta este dragoste. Nu este dragoste. E babysitting. Am mers în direcţii diferite. Am crescut".

De la divorţ, Fonda şi Turner au rămas prieteni buni. Aclamata actriţă se referă în continuare la el ca „soţul ei preferat”.

Din 2009 până în 2017, diva, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o tumoare la sân în 2010, a avut o relaţie cu producătorul Richard Perry.Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg