Jane Seymour, 72 ani, sfaturi pentru doamne, de Ziua Femeii. Iubirea și seducția n-au dată de expirare

8 martie, 2023
Jane Seymour

A împlinit recent 72 de ani, dar este la fel de strălucitoare ca-n tinerețe. Căci pentru Jane Seymour, vârsta este doar un număr.

Una dintre cele mai sexy bunici din showbiz, Jane Seymour ne uimește de fiecare dată cu pofta sa de viață, cu corpul top fit și iubirea cu care se înconjoară, de oameni și de natură. Potrivit actriței, aceasta este cheia fericirii.

O știm cu toții din rolul său cu care a scris istorie: Dr. Queen. Iar acum, de Ziua Femeii, Jane Seymour dorește să le transmită tuturor doamnelor un mesaj învățat pe propria piele: Iubirea și seducția n-au dată de expirare.

Jane Seymour adoră să trăiască viața la maxim și e de părere că nimic nu e imposibil. Drept dovadă, vedeta a avut patru mariaje, dar adevărata iubire spune că a găsit-o la 60 de ani, în persoana lui David Green, actualul său partener.

Cu toți cei patru foști soți a rămas prietenă și e de părere că ranchiuna nu servește niciunui scop.

Jane Seymour spune că acum trăiește viața la maxim și se bucură de fiecare moment frumos la intensitate maximă. Diva spune că a învățat un lucru important după cele patru mariaje eșuate: să învețe să se pună pe primul loc. Iar cuvintele ei sunt nespus de prețioase, pentru toți cei care au urechi să audă: ”Am învățat că trebuie să te iubești pe tine însăți. Dacă nu te poți iubi tu pe tine, nu poți iubi pe altcineva”, subliniază Jane Seymour.

”Este unul din lucrurile învățate de la mama. Ea mi-a spus că nu poți schimba oameni, trebuie tu să te schimbi și să fii OK în pielea ta. Abia când reușești să faci asta, atunci ai o șansă la o relație fericită.”, a adăugat cu înțelepciune Jane Seymour, frumoasă, îndrăgostită și vibrantă la 72 de ani.

Jane Seymour a mărturisit într-un interviu The Mirror că este independentă și că a învățat că nu e nimic ce nu poate face.

”Îmi conduc viața, afacerile, îmi produc filmele și fac propriile alegeri. Sunt foarte norocoasă că am un partener care este foarte inteligent.”, a mărturisit independenta Jane Seymour.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg