Jane Seymour, 72 ani, sfaturi pentru doamne, de Ziua Femeii. Iubirea și seducția n-au dată de expirare

8 martie, 2023
Jane Seymour

A împlinit recent 72 de ani, dar este la fel de strălucitoare ca-n tinerețe. Căci pentru Jane Seymour, vârsta este doar un număr.

Una dintre cele mai sexy bunici din showbiz, Jane Seymour ne uimește de fiecare dată cu pofta sa de viață, cu corpul top fit și iubirea cu care se înconjoară, de oameni și de natură. Potrivit actriței, aceasta este cheia fericirii.

O știm cu toții din rolul său cu care a scris istorie: Dr. Queen. Iar acum, de Ziua Femeii, Jane Seymour dorește să le transmită tuturor doamnelor un mesaj învățat pe propria piele: Iubirea și seducția n-au dată de expirare.

Jane Seymour adoră să trăiască viața la maxim și e de părere că nimic nu e imposibil. Drept dovadă, vedeta a avut patru mariaje, dar adevărata iubire spune că a găsit-o la 60 de ani, în persoana lui David Green, actualul său partener.

Cu toți cei patru foști soți a rămas prietenă și e de părere că ranchiuna nu servește niciunui scop.

Jane Seymour spune că acum trăiește viața la maxim și se bucură de fiecare moment frumos la intensitate maximă. Diva spune că a învățat un lucru important după cele patru mariaje eșuate: să învețe să se pună pe primul loc. Iar cuvintele ei sunt nespus de prețioase, pentru toți cei care au urechi să audă: ”Am învățat că trebuie să te iubești pe tine însăți. Dacă nu te poți iubi tu pe tine, nu poți iubi pe altcineva”, subliniază Jane Seymour.

”Este unul din lucrurile învățate de la mama. Ea mi-a spus că nu poți schimba oameni, trebuie tu să te schimbi și să fii OK în pielea ta. Abia când reușești să faci asta, atunci ai o șansă la o relație fericită.”, a adăugat cu înțelepciune Jane Seymour, frumoasă, îndrăgostită și vibrantă la 72 de ani.

Jane Seymour a mărturisit într-un interviu The Mirror că este independentă și că a învățat că nu e nimic ce nu poate face.

”Îmi conduc viața, afacerile, îmi produc filmele și fac propriile alegeri. Sunt foarte norocoasă că am un partener care este foarte inteligent.”, a mărturisit independenta Jane Seymour.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg