Jane Seymour, abdomen fără cusur la 71 de ani. Ce rutină de fitness intensă are fosta Dr. Queen

18 martie, 2022
1 jane seymour 3 jpg jpeg

Jane Seymour are şi acum, la 71 de ani, o siluetă de invidiat. Fosta Dr. Queen este foarte atentă la stilul de viaţă şi are un program riguros.

Vedeta face regulat exerciţii, iar pilates-ul se află printre preferatele sale. O astfel de demonstraţie a postat-o şi pe contul său de socializare, filmare în care vedem cât este de riguroasă în executarea exerciţiilor.

Actriţa de 71 de ani arată senzaţional cu o bustieră neagră şi colanţi, iar exerciţiile le execută impecabil şi le sporeşte gradul de dificultate. Ca întotdeauna, Jane Seymour îşi poartă părul desfăcut, iar cu această ţinută, se vede mai bine ca oricând că, în ciuda vârstei înaintate, Jane are un tonus al pielii de invidiat.

10 jane2 jpg jpeg

De asemenea, vedeta s-a filmat nemachiată, arătându-şi în felul acesta, cu lejeritate şi asumare, frumuseţea naturală. Actriţa a scris în dreptul filmării: ”Am revenit, nu e o zi în care mă machiez, ci lucrez. O să postez mai des din rutina mea de wellness. Tu ce faci pentru tine însăţi?”

Starul englez care a jucat-o pe Solitaire în filmul Bond din 1973 ”Live And Let Die” radiază de încântare în timpul exerciţiilor. Mai mult, Jane se bucură de viaţă cu orice ocazie, la începutul lunii şi-a încântat fanii cu o postare în care apărea cu o perucă gigantică, cu părul alb.

8 jane1 jpg jpeg

Iar eleganţa clasică şi-a arătat-o anul acesta în februarie, când a păşit pe covorul roşu la Sydney, Australia, pentru premiera ”Ruby's Choice”.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg