Jane Seymour încurajează femeile de toate vârstele să facă amor. Este unul dintre secretele longevității

16 octombrie, 2023

Are 72 de ani și arată fabulos. Mulți jurnaliști au încercat, de-a lungul timpului, să obțină de la frumoasa actriță care a jucat-o pe Dr. Queen cât mai multe secrete de frumusețe și longevitate.

Jane Seymour, Getty (1) jpg

Adevăratul truc stă, mai exact, într-un amestec de ingrediente. Nu doar hrana vie și sportul o țin atât de proaspătă pe Jane Seymour, ci și sexul. Practicat constant, regulat, și cu mare bucurie de viață. Actrița a oferit un interviu în exclusivitate publicației Hello! și a mărturisit că sexul poate deveni un subiect tabu la o anumită vârstă, mai ales post menopauză. Vedeta semnalează că această perioadă crucială în viața oricărei femei mature o poate destabiliza.

Jane Seymour, Getty (2) jpg

Însă este foarte important să se găsească soluții ca rutina sexuală să continue, și după o anumită vârstă. Cert este că piedicile sunt adesea doar în capul femeilor.

Jane Seymour le sfătuiește pe femeile ajunse la menopauză să găsească soluții de a compensa situația, fie cu hormoni, prescriși de medic, fie cu diverse unguente. Căci menopauza poate transforma sexul în ceva dureros, dacă nu este gestionată în mod profesionist.

Dependentă de iubire, Jane Seymour mărturisește că face dragoste și că se bucură la maxim de viață. Și da, iată că se vede.

Într-o lume îngrozită de îmbătrânire, menopauză și post-menopauză, actrița dezvăluie sfidătoare cum a îmbrățișat toate schimbările care i-au fost aduse până acum cu o perspectivă pozitivă.

În plus, faptul că are șaptezeci de ani plus i-a adus și lui Jane o mare fericire. „Simt o libertate extraordinară în acest moment, chiar o simt”, spune ea Revistei HELLO!.

Jane copertă Hello jpg

Superba actriță zâmbește șăgalnic, în costum de baie, direct de pe coperta celebrei publicații. A optat pentru un costum de baie roșu și efectiv radiază în aceste imagini. Și nu doar în acestea, ci de fiecare dată când merge undeva. Căci da, principalul ”secret” al lui Jane Seymour este dragostea de viață. Ea a dorit mult să vorbească despre menopauză în luna dedicată menopauzei. Diva dorește ca toate femeile să învețe să se aprecieze mai mult și să înțeleagă că nicio schimbare nu vine în corpul nostru fără o soluție.

Octombrie marchează Luna conștientizării menopauzei și, amintindu-și propriile experiențe, Jane Seymour povestește cum menopauza i-a afectat sexualitatea: „Sexul devenise dureros și e nevoie să vii cu soluții. Pentru mine, Estring a fost genial, a remediat de îndată toată situația. Există medicamente care vă pot ajuta, negreșit! Găsiți o modalitate care funcționează pentru dvs. și partenerul dvs., nu renunțați la plăcerile vieți și la a fi femei complete.”, a punctat actrița.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg