Jane Seymour încurajează femeile de toate vârstele să facă amor. Este unul dintre secretele longevității

16 octombrie, 2023

Are 72 de ani și arată fabulos. Mulți jurnaliști au încercat, de-a lungul timpului, să obțină de la frumoasa actriță care a jucat-o pe Dr. Queen cât mai multe secrete de frumusețe și longevitate.

Jane Seymour, Getty (1) jpg

Adevăratul truc stă, mai exact, într-un amestec de ingrediente. Nu doar hrana vie și sportul o țin atât de proaspătă pe Jane Seymour, ci și sexul. Practicat constant, regulat, și cu mare bucurie de viață. Actrița a oferit un interviu în exclusivitate publicației Hello! și a mărturisit că sexul poate deveni un subiect tabu la o anumită vârstă, mai ales post menopauză. Vedeta semnalează că această perioadă crucială în viața oricărei femei mature o poate destabiliza.

Jane Seymour, Getty (2) jpg

Însă este foarte important să se găsească soluții ca rutina sexuală să continue, și după o anumită vârstă. Cert este că piedicile sunt adesea doar în capul femeilor.

Jane Seymour le sfătuiește pe femeile ajunse la menopauză să găsească soluții de a compensa situația, fie cu hormoni, prescriși de medic, fie cu diverse unguente. Căci menopauza poate transforma sexul în ceva dureros, dacă nu este gestionată în mod profesionist.

Dependentă de iubire, Jane Seymour mărturisește că face dragoste și că se bucură la maxim de viață. Și da, iată că se vede.

Într-o lume îngrozită de îmbătrânire, menopauză și post-menopauză, actrița dezvăluie sfidătoare cum a îmbrățișat toate schimbările care i-au fost aduse până acum cu o perspectivă pozitivă.

În plus, faptul că are șaptezeci de ani plus i-a adus și lui Jane o mare fericire. „Simt o libertate extraordinară în acest moment, chiar o simt”, spune ea Revistei HELLO!.

Jane copertă Hello jpg

Superba actriță zâmbește șăgalnic, în costum de baie, direct de pe coperta celebrei publicații. A optat pentru un costum de baie roșu și efectiv radiază în aceste imagini. Și nu doar în acestea, ci de fiecare dată când merge undeva. Căci da, principalul ”secret” al lui Jane Seymour este dragostea de viață. Ea a dorit mult să vorbească despre menopauză în luna dedicată menopauzei. Diva dorește ca toate femeile să învețe să se aprecieze mai mult și să înțeleagă că nicio schimbare nu vine în corpul nostru fără o soluție.

Octombrie marchează Luna conștientizării menopauzei și, amintindu-și propriile experiențe, Jane Seymour povestește cum menopauza i-a afectat sexualitatea: „Sexul devenise dureros și e nevoie să vii cu soluții. Pentru mine, Estring a fost genial, a remediat de îndată toată situația. Există medicamente care vă pot ajuta, negreșit! Găsiți o modalitate care funcționează pentru dvs. și partenerul dvs., nu renunțați la plăcerile vieți și la a fi femei complete.”, a punctat actrița.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg