Janet Jackson a slăbit spectaculos după naşterea fiului ei. De vină a fost divorţul?

19 iunie, 2017
JANET JACKSON ET SON AMI WISSAM AL MANA PASSENT LA JOURNEE A PAR jpeg

Pe timpul sarcinii, Janet Jackson a acumulat foarte multe kilograme. A recunoscut public, însă, că nu s-a preocupat pe atunci de acest aspect, căci singurul ei interes a fost să ducă sarcina cu bine la termen şi ca fiul său să se nască sănătos şi puternic.

Janet Jackson, pe timpul sarcinii

Aşa s-a şi întâmplat, în luna ianuarie venind pe lume, perfect sănătos, micuţul Eissa, primul copil al cântăreţei şi-al soţului ei, afaceristul Al Mana. Din păcate, de atunci, viaţa ei s-a schimbat complet. La numai trei luni de la naşterea micuţului Eissa, Janet şi Al Mana au anunţat că se despart.

Aşa se face că acum Janet umblă prin tribunal pentru a duce la bun sfârşit divorţul, care s-a dovedit a fi o surpriză chiar şi pentru cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului. Ieri, artista a fost văzută pe treptele tribunalului, înconjurată de prieteni şi apropiaţi, radiind şi zâmbind non-stop.

The Queen Of Pop looks good love u Janet Jackson! pic.twitter.com/oWqLk8d7hP — Satisfy Me (@SatisfyMePlease) June 16, 2017

The Queen Of Pop looks good love u Janet Jackson! pic.twitter.com/oWqLk8d7hP

— Satisfy Me (@SatisfyMePlease) June 16, 2017

Pesemne, lucrurile s-au aşezat pentru cântăreaţă, iar divorţul este unul amiabil. Un alt motiv de fericire ar putea fi faptul că începe să-şi recâştige silueta de odinioară. Îmbrăcată cu o cămaşă albă, o pereche de pantaloni largi şi un cardigan, silueta artistei părea vizibil slăbită. Se pare că aceasta a pierdut deja 22-25 de kilograme şi că e hotărâtă să revină la formele care au făcut-o celebră.

Al Mana, în schimb, părea posomorât şi deloc încântat de show-ul animat făcut de încă-soţia lui pe treptele tribunalului. Janet a venit însoţită de şapte persoane, printre care se regăsea şi fratele său Randy, pe când Al Mana s-a prezentat singur în faţa instanţei.

 foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg