Janet Jackson, alături de băieţelul ei. Care a fost reacţia fostul soţ la vederea fotografiei?

18 aprilie, 2017
Jackson Janet png

Acum că s-a văzut ieşită din mariajul cu Wissam al Mana, Janet Jackson se simte liberă din nou! Artista a reapărut în public şi nu se teme să-l arate nici pe micuţul ei, băieţelul Eissa, care a venit pe lume acum câteva săptămâni.

Prima fotografie cu Eissa

Janet Jackson a postat pe o reţea de socializare o primă imagine cu micuţul Eissa, spre surprinderea fanilor, care s-au învăţat, în ultimii ani, ca artista de 50 de ani să fie o prezenţă extrem de discretă în mediul online.

Ei bine, noi tindem că credem că această deschidere faţă de presă şi public se datorează despărţirii de Wissam Al Mana, cel care i-a fost soţ în ultimii cinci ani, şi care i-a impus, de-a lungul mariajului lor, să părăsească lumina reflectoarelor şi spaţiul public.

Pe de altă parte, chiar Wissam Al Mana a făcut publică o declaraţie destul de intimă. Pe site-ul lui, a apărut, la câteva zile de la mutarea starului din locuinţa din Londra, o mărturisire emoţionantă ”Pentru cea mai frumoasă persoană din lume, îţi mulţumesc pentru iubirea ta divină, suportul etern şi pentru că ai fost cea mai bună prietenă. Te iubesc atât de mult şi să dea Domnul să fim împreună veşnic”, a scris Al Mana, 42, pe site-ul său, la adresa celei care l-a făcut tată acum trei luni.

Wissam şi Janet nu-l neglijează pe micuţul Eissa

Ulterior, paparazzi l-au surprins pe Wissam singur, în parc, cu fiul său, la fel cum şi Janet a fost văzută însoţită de o femeie misterioasă şi de bebeluşul Eissa, miercuri, într-un parc din Londra.

foto: Instagram / captură TwitterRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg