Janet Jackson, discuţie sinceră cu fanii săi: „Da, m-am despărţit de soţul meu”

2 mai, 2017
Janet Jackson2 png

La câteva săptămâni de când s-a aflat că artista şi soţul ei vor divorţa, Janet a apărut în faţa fanilor săi, într-un video, pentru a confirma informaţia separării, dar şi pentru a le da o veste fericită. Despre ce e vorba?

A făcut un video pentru a-i ţine la curent pe fanii săi

Janet Jackson a preferat să fie sinceră cu fanii ei internauţi, motiv pentru care s-a filmat în timp ce răspundea unor curiozităţi de-ale lor. Artista a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă, având în vedere că se află în plin divorţ cu Wissam al Mana, dar că este fericită pentru că s-a născut Eissa, fiul ei. ”Hey, sunt eu Jan, în caz că nu mă cunoaşteţi din cauza kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Însă să ştiţi că-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiul meu. Este sănătos, frumos şi atât de iubitor, un bebeluş tare fericit. (...) O să fiu sinceră cu voi şi o să vă recunosc că da, m-am despărţit de soţul meu.”, spune Janet.

Cât despre veştile îmbucurătoare, Janet a povestit că are de gând să revină în atenţia fanilor ei şi să-şi continue turneul mondial, pe care a fost nevoită să-l întrerupă când a rămas însărcinată. ”O să-mi continui turneul, aşa cum am promis. Sunt atât de încântată. Am decis să-l redenumesc cu ”The State of the World”. Şi nu, nu e despre politică. Este despre oameni, despre lume, relaţii şi iubire. (...) Vreau să vă mulţumesc pentru răbdare şi pentru tot sprijinul pe care mi l-aţi acordat de-a lungul anilor. Abia aştept să urc pe scenă pe 7 septembrie”, a mai spus Janet Jackson în acel video.

Janet şi micuţul ei

foto: instagramRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg