Janet Jackson, rănită în copilărie de fratele ei, Michael. "Obişnuia să mă strige vacă!"

25 ianuarie, 2022
2 gettyimages 88733992 jpg jpeg

Janet Jackson a fost întotdeauna apropiată de fratele ei superstar, Michael Jackson.

Acesta lucru face cu atât mai incredibile cele mai recente dezvăluiri ale artistei, care pretinde că Michael o tachina cu porecle urâte când erau copii. În documentarul ei intitulat Rhythm Nation, Janet susţine că regretatul ei frate n-a menajat-o deloc când era mică, lucru care le-a afectat relaţia, în trecut.

"În unele vremuri, Mika obişnuia să fie rău cu mine şi să mă strige porc, cal sau vacă", spune Janet în noul ei documentar. Janet, acum în vârstă de 55 de ani, mai spune că toate aceste apelative au rămas impregnate în mintea ei în toţi aceşti ani.

"Rădeam amândoi când îmi spunea aşa, deşi, undeva în adâncul sufletului meu, ştiam că aceste cuvinte dor. Când cineva îţi repetă că eşti grasă, te afectează", completează Janet, artistă a cărei luptă cu greutatea, în trecut, este binecunoscută.

Documentarul de patru ore, care va fi difuzat la sfârşitul acestei luni pe canalele de streaming, va puncta foarte multe din viaţa profesională a lui Janet, dar şi aspecte personale, precum distanţarea de fratele ei, Michael Jackson, înainte ca acesta să moară, în anul 2009.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg