Janet Jackson s-a întors. Vezi cât de în formă este diva la 49 de ani!

2 septembrie, 2015
4 janet jackson 2002 2258675 jpg jpeg

Are 49 de ani şi este singurul membru al celebrei ei familii care mai ţine numele Jackson în viaţă. Vorbim, evient, de sora cu la fel de mare succes comercial ca al regretatului Rege Pop.

image image image

Janet Jackson, căci despre ea este vorba, a susţinut pe 31 august primul concert din noul ei turneu mondial, Unbreakable, la Rogers Arena din Vancouver, Canada.

Că lumea încă nu a uitat-o pe cea care domina scena muzicală, alături de Michael, în anii ‘80 şi ‘90, o demonstrează ovaţiile la scenă deschisă pe care le-a primit la începutul showului.

Evident că Janet n-a putut să nu includă în concert un omagiu pentru răsposatul ei frate, care şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere pe 29 august, Janet cântând celebrul lor hit-duet, Scream.

Mai mult, în ciuda celor aproape 50 de ani ai săi, Janet a demonstrat că încă mai stăpâneşte mişcările de dans care au făcut-o celebră, spre încântarea celor prezenţi la concertul ei de revenire. O singură nemulţumire am avea, legată de outfitul ei de scenă, puţin cam exagerat în detalii şi accesorii, însă părul şi machiajul divei au fost aproape de perfecţiune.

Nouă ne place. Vouă?

image

Foto: HEPTA



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg