Janet Jackson se simte vinovată că l-a apărat pe Michael atunci când a fost acuzat că a molestat mai mulţi copii. Ce spune artista

4 ianuarie, 2022
6 jac4 jpg jpeg

Janet Jackson s-a simţit rău după ce şi-a apărat fratele, pe Michael, în timpul procesului său din 2005. Atunci starul a fost acuzat că ar fi molestat mai mulţi copii.

Cântăreaţa de 55 de ani face mărturisirea sinceră în documentarul „Janet”, care are două părţi şi va fi difuzat în ianuarie. Într-un trailer, producătorii documentarului sunt auziţi întrebându-o pe Janet dacă acuzaţiile împotriva lui Michael „i-au afectat cariera”. „Da... sunt vinovată prin asociere”, răspunde artista, care are o privire tristă pe chip.

2 jac2 jpg jpeg

 Janet şi-a susţinut fratele în timpul mediatizatului proces. Michael a fost în cele din urmă achitat, deşi existau patru capete de acuzare. Starul a murit patru ani mai târziu, în 2009, la vârsta de 50 de ani.

În 1993, Michael a fost, de asemenea, acuzat că l-a abuzat sexual pe Jordan Chandler, în vârstă de 13 ani, la ranch-ul său din Neverland. Acest caz nu a mers niciodată în instanţă, deoarece tatăl lui Chandler, Evan, a acceptat 15 milioane de dolari ca să renunţe la proces.

Janet şi-a apărat din nou fratele împotriva acelor acuzaţii, spunând într-un documentar din 2016 intitulat „Unmasked”: 

 „Dacă asta ar fi existat cu adevărat, crezi că un tată ar putea accepta banii? Crezi că asta ar face totul OK? Nu are niciun sens. Dacă ar fi fost fiul meu, nu-mi păsa dacă mi-a dat un miliard de dolari, aş fi vrut să îl văd fie după gratii, fie mort pentru ce i-a făcut fiului meu. E o nebunie. Tipul căuta bani, asta este tot ce şi-a dorit”.

 Michael s-a confruntat cu alte acuzaţii de abuz în documentarul din 2019 „Leaving Neverland”. De această dată, însă, Janet nu a avut nicio reacţie „Cred că s-a temut să nu atragă mai mult atenţia. De aceea, mătuşa mea, Janet, nu a spus nimic, pentru că nu vrea ca această poveste să ia amploare”, a spus nepotul vedetei.

Câteva luni mai târziu, artista a vorbit în numele lui Michael. Janet a mărturisit că are convingerea că moştenirea lui va continua să dăinuiască.

 „Îmi place când văd copii care îl divinează şi adulţi care încă îi ascultă muzica”, a spus ea pentru Sunday Times.

 „Asta spune ceva despre impactul pe care familia mea l-a avut asupra lumii. Sper că nu par arogantă în niciun fel - doar spun ce este. Asta face Dumnezeu şi sunt recunoscătore pentru asta”.

 Între timp, documentarul redă şi consecinţele pe care avut-o interpretarea lui Janet la Super Bowl, în 2004, cu Justin Timberlake, după ce acesta i-a expus sânul public. Janet a fost interzisă la premiile Grammy în urma scandalului.

 „Ei te construiesc şi apoi, odată ce ajungi acolo, încearcă să te doboare”, este văzută cântăreaţa spunând în trailerul documentarului.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg