Janet Jackson va cânta melodiile lui Michael

10 august, 2010

Cântăreaţa va intra în studio pentru a înregistra câteva melodii pe care compozitorul american Ne-Yo le scrisese pentru Michael Jackson. Janet va cânta câteva piese care erau destinate fratelui ei

Cântăreaţa va intra în studio pentru a înregistra câteva melodii pe care compozitorul american Ne-Yo le scrisese pentru Michael Jackson.

Janet va cânta câteva piese care erau destinate fratelui ei, ea fiind aleasă de compozitorul melodiilor din respect pentru regretatul superstar. Regele Pop îl contactase cu ceva timp înainte de a se prăpădi pe Ne-Yo, pentru ca acesta să-i scrie cântece pentru un nou album. Michael n-a mai apucat să înregistreze melodiile, dar Ne-Yo îşi doreşte acum ca acestea să ajungă la public, la fanii superstarului. „Mi-am tot bătut capul ca să găsesc cea mai bună soluţie în ceea priveşte aceste melodii. Nu le pot da unui alt artist, deoarece au fost scrise pentru Michael. Aş da dovadă de lipsă de respect dacă ar ajunge la cineva care nu are nimic de-a face cu Michael. Aşadar, dacă reuşesc să îi conving pe Janet şi pe fraţii ei să coleboreze, oferind astfel un tribut fratelui lor, ar fi perfect! Sunt în jur de 10 cântece pe care el le selectase”, a declarat Ne-Yo, care a mai compus muzică şi pentru Rihanna şi Beyonce.