Janet revine! Cele mai recente poze cu diva sunt deosebit de flatante

26 februarie, 2018
*EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  American Singer Janet Jackson spotted going grocery shopping in London  jpeg

Înţelegem acum de ce-i place artistei să locuiască la Londra! Spre deosebire de Los Angeles, în capitala Angliei poate merge nestingherită la cumpărături, fără bodyguard şi fără să fie deranjată de fani.

Zilele trecute, diva de culoare a fost fotografiată oprindu-se la o tarabă, de unde a cumpărat câteva fructe şi legume, pentru ca după asta să intre într-o farmacie şi să cumpere un gel antibacterian pentru mâini.

image image

Dar nu asta contează în această ecuaţie, ci faptul că Janet a fost o apariţie foarte modestă, în ţinuta ei casual, all black, dar şi foarte fit. Cum spuneam, artista a slăbit extraordinar de mult după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Eissa, în ianuarie 2017.

Se zvoneşte că Janet, în vârstă de 51 de ani, a reuşit să slăbească un număr record de 30 de kilograme, iar aceste fotografii recente sunt cea mai bună dovadă.

image

În plus, artista care a pus punct mariajului cu tatăl copilului ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, pare mai tânără şi mai luminoasă ca niciodată, Janet arătând minunat fără machiaj.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg