Jason Momoa s-a împăcat cu fosta iubită. Cum au fost surprinși

29 iulie, 2022
mam4 jpg

Jason Momoa și Eiza González sunt din nou împreună.

Starul din producția „Aquaman” și actrița din  „Baby Driver” au confirmat că formează  din nou un cuplu. joi, când au ieșit la o plimbare romantică cu motocicleta prin Malibu, California.

Momoa, în vârstă de 42 de ani, a îmbrăcat un hanorac roz deschis și pantaloni kaki pentru această călătorie, în timp ce González, în vârstă de 32 de ani, care stătea în spatele vedetei, cu brațele înfășurate strâns în jurul taliei lui, a optat pentru o jachetă galben cu negru și pantaloni mulați. .

mam jpg

Momoa și González au dat semne de împăcare chiar la începutul acestei luni, când au fost văzuți petrecând în două puncte fierbinți din Londra.

Se pare că Momoa și diva” au fost în interiorul locațiilor în aceeași perioadă de timp, dar au ieșit separat – și la doar câteva minute unul de celălalt. Cei doi s-au despărțit în iunie, după doar patru luni de relație.

„Sunt doar oameni foarte diferiți”, a spus o sursă pentru People la acea vreme, deși o altă persoană din anturajul lor susțineau că cei doi ar putea ajunge la un numitor comun.

„Se iubesc foarte mult, se întâlnesc în liniște de ceva timp, înainte ca relația să devină publică. Dar se află în diferite etape de viață”.

stanga
dreapta
conan8 jpg
ma5 jpg
mam4 jpg
mam3 jpg
mam jpg

Momoa s-a despărțit de soția sa, Lisa Bonet, după o iubire de16 ani, la începutul acestui an.

Lisa, în vârstă de 54 de ani, și Jason au fost căsătoriți timp de cinci ani și au împreună doi copii. Deși Lisa și Jason au devenit pentru prima dată un cuplu în 2005, ei au așteptat până în 2017 pentru a se căsători. Pe parcursul relației lor, au venit  pe lume - fiica Lola, 14 ani, și fiul Nakoa-Wolf, 13 ani.

Momoa și González au început să se vadă în februarie, la doar o lună după ce el  și-a anunțat despărțirea de Lisa  .

Mai multe persoane au confirmat atunci că actorul a început o poveste de dragoste cu Gonzalez.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp