Javier Bardem şi Penélope Cruz, cel mai discret cuplu de la Hollywood

3 mai, 2017
"The Counselor"   Photocall jpeg

Care este secretul tuturor relaţiilor fericite, de lungă durată, de la Hollywood? Deşi poate nu credeţi, discreţia este ingredientul pentru un mariaj ca-n poveşti şi, fără îndoială, cele mai fericite cupluri celebre sunt acelea care îşi consumă povestea de dragoste departe de ochii publicului. Desigur, nu contestăm faptul că este greu să te ascunzi atunci când eşti faimos, dar se pare că unor vedete de talie internaţională chiar le reuşeşte acest lucru. Este şi cazul unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Javier Bardem - Penélope Cruz, care se cunoscut de mai bine de 25 de ani.

Javier Bardem şi Penelope Cruz trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

S-au întâlnit în 1992, pe platourile de filmare ale peliculei spaniole "Jamón", dar zvonurile despre o poveste de dragoste au început abia în 2007, când între actriţa şi actorul spaniol s-a creat o chimie în timp ce jucau în filmul "Vicky Cristina Barcelona." La acea dată au negat zvonurile unei posibile idile de-a lungul anilor, în ciuda apariţii publice împreună şi a fotografii surprinse de paparazzi în vacanţe.

Deşi iniţial nu s-au plăcut, acum formează unul dintre cele mai închegate cupluri de la Hollywood.

În cele din urmă, în 2010, Javier a recunoscut că Penelope îi este prietenă şi iubită, în cadrul discursului său de acceptare a premiului de la Festivalul de Film de la Cannes. Cele două vedete s-au căsătorit în iulie 2010, într-o ceremonie privată în Bahamas şi, atunci când nu sunt la filmări, locuiesc împreună cu cei doi copii, Leo şi Luna, 6 şi 3 ani, în Spania.

Sunt discreţi şi apar rar împreună pe la evenimente.

Cruz, 43 de ani, şi Bardem,  48 de ani, încearcă de obicei să evite lumina reflectoarelor, pentru ca mass-media să nu le distrugă relaţia. Sunt căsătoriţi de mai bine de 7 ani, au o familie fericită, dar dragostea dintre ei nu a fost la prima vedere şi nu a avut un început atât de nebunesc şi explozibil. Recent, Javier a declarat că s-a gândit de două ori înainte de a ieşi cu Penelope, pentru că era uşor de enervat şi destul de înfricoşătoare. Şi tocmai acest comportament l-a determinat să-şi facă griji cu privire la un viitor împreună. Starul din "Piraţii din Caraibe" a mărturisit că Penelope are aceeaşi personalitate puternica ca personajul în pielea căruia a jucat în filmul "Vicky Cristina Barcelona", ceea ce l-a pus pe gânduri dacă este persoana potrivită pentru el. "Oh, băiete! Are acea furie. Existau acele scene în care ne certăm, arunca cu farfurii şi aşa mai departe. A trebuit să mă întreb, chiar vreau asta? Are ceea ce eu numesc sânge fierbinte. Pasiune pentru tot."

Javier o consideră sexy pe soţia sa tocmai prin prisma caracterului puternic.

Dar în cele din urmă Javier s-a îndrăgostit de Penelope, după ce a decis că personalitatea puternică a actriţei este fix cea care o face atât de frumoasă şi de sexy. "Asta mi se pare atractiv. Există frumuseţe şi există feminitate. Penelope le are pe amândouă.", a povestit actorul spaniol. Să fie acesta secretul care ţine flacăra iubirii aprinsă de atâţia ani?

Foto: Getty Images, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg