Jay Leno şi-a luat "Adio!" de la public

7 februarie, 2014

Legendarul star TV american s-a despărţit, după 22 de ani, de emisiunea "The Tonight Show" cu o ultimă ediţie cu totul aparte, care a abundat în staruri. De la Billy Crystal până la Kim Kardasian, aceştia i-au cântat live "La revedere!"

Legendarul star TV american s-a despărţit, după 22 de ani, de emisiunea "The Tonight Show" cu o ultimă ediţie cu totul aparte, care a abundat în staruri. De la Billy Crystal până la Kim Kardasian, aceştia i-au cântat live "La revedere!"

Nu se putea ca cea din urmă ediţie "The Tonight Show" prezidată de Jay Leno să nu fie una cu adevărat memorabilă. O echipă de vedete i-au pregătit acestuia o surpriză: ei au parodiat, în formula "Shut Your Von Trapp Family" faimosul cântec "Farewell Song", din filmul "Sunetul muzicii". Astfel, staruri precum Billy Crystal (primul invitat în cea dintâi emisiune a lui Jay Leno), Sheryl Crow, Jack Black, Carol Burnett, Oprah Winfrey şi chiar Kim Kardashian - pe care nu ţi-ai închipui-o cântând! - au interpretat melodia în variantă umoristică. Alte vedete, precum Martha Stewart şi Kevin Bacon, i-au trimis acestuia mesaje haioase înregistrate.

De altfel, Jay însuşi a păstrat pe tot parcursul nota de comedie, spunând, printre altele: "În seara e ultimul nostru show. N-am nevoie să fiu concediat de trei ori. Mă prind uşor despre ce e vorba. Ştiţi, când am început eu emisiunea asta, Justin Bieber nici măcar nu se născuse". Totuşi, prezentatorul de 63 de ani, care va fi înlocuit cu Jimmy Fallon, nu s-a putut abţine să nu lăcrimeze chiar în faţa (tele)spectatorilor săi (poţi urmări momentele emoţionante în clipul de mai jos). "Fără voi, n-am fi existat. Aceştia au fost cei mai frumoşi 22 de ani ai vieţii mele", a spus el.

Jay a decretat ieri "Ziua Jay Leno" în Los Angeles, iar cei de la postul de televiziune NBC i-au răspuns postând pe Twitter o poză în care se vede mesajul uriaş luminat pe o clădire: "Thx, Jay!". "Pentru 22 de ani incredibili", au completat, lângă poză.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}