Starul care va oficia căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Este un celebru autor și life coach

18 august, 2022
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg

Veștile bune circulă repede. Pregătirile legate de nunta intimă a starurilor au intrat în linie dreaptă.

Ca multe alte știri legate de cuplul Bennifer, mai există o exclusivitate încântătoare, oferită de site-ul de știri mondene PageSix.

Inclusiv persoana care va oficia căsătoria organizată la domiciliul de vacanță al lui Affleck din Georgia este un cunoscut autor de cărți, vlogger, podcaster, life coach al vedetelor. Un fost călugăr celebru în întreaga lume pentru învățăturile sale, care s-a lăsat de călugărie considerând că va fi mai valoros să-și expună experiențele, învățăturile și slăbiciunile de om.

Jay Shetty jpg

Jay Shetty va fi maestrul de ceremonii la nunta celor două vedete, potrivit ultimelor știri legate de multa așteptatul eveniment de trei zile din weekend.

Jay Shetty (2) jpg

Se pare că Jay Shetty, cel care a intervievat o mulțime de staruri la podcastul său celebru ”On Purpose” este un apropiat al lui Jennifer Lopez și al lui Ben Affleck de ani de zile.

Bennifer dupa casatorie (2) jpg

Însăși J Lo a fost una dintre invitatele sale, care l-a poftit să oficieze câteva ceremonii de nuntă, ca o acțiune de PR pentru filmul pe care l-a lansat în februarie, ”Marry Me”.

Starul britanic care și-a dedicat viața spiritualității este un fost călugăr hindus și a mai oficiat nunta unor celebrități anul trecut, în septembrie: cea dintre Lily Collins și regizorul Charlie McDowell.

În vara trecută, Lopez a discutat cu Shetty despre relații, în seria sa de pe YouTube “Coach Conversations”. Diva i-a mărturisit celui care o va cununa cu Affleck în fața lui Dumnezeu: ”Când aveam 30 de ani, învățam despre iubirea de sine și făceam terapie. Mi se părea ușor, dar nu părea să funcționeze. Nu părea nici că mă iubeam prea mult, căci nici nu înțelegeam conceptul, realmente. Dar am avut răbdare cu mine. Este o călătorie care încă e în desfășurare, nu s-a încheiat”, i-a spus Jennifer lui Jay.

Shetty este și autorul best-seller-ului ”Gândește ca un călugăr.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg