Jay Z a recunoscut că a înşelat-o pe Beyonce. Declaraţia lui este şocant de sinceră!

30 noiembrie, 2017
"China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala   Arrivals jpeg

Ei formează unul din cele mai bogate, faimoase şi frumoase cupluri de peste Ocean, dar relaţia lor nu a fost ferită de probleme. S-a zvonit de mai multe ori că întâmpină probleme în cuplu, ba chiar presa îi dădea aproape divorţaţi înainte de lansarea veştii cea mare de către Beyonce - că este însărcinată cu gemeni.

image

Într-un interviu inedit, celebrul Jay-Z recunoaşte că a înşelat-o pe soţia sa, diva Beyonce. Miercuri, legenda hip hop în vârstă de 47 de ani a fost invitatul jurnalistului Dean Baquet de la The New York Times, iar din întâlnirea celor doi a ieşit o discuţie foarte interesantă, în care rapperul a mărturisit multe lucruri. Soţul lui Beyonce a recunoscut că a fost necredincios celei cu care este căsătorit de 9 ani şi cu care are 3 copii, pe fetiţa Blue Ivy (5) şi gemenii de câteva luni Sir şi Rumi.

A fost infidel, dar terapia de cuplu i-a salvat căsnicia şi a împiedicat-o pe Beyonce să divorţeze, mai mult, s-au decis să-şi mărească familia, diva născându-i pe gemeni în luna iunie. Rapperul a vorbit deschis despre infidelitate, minciună şi o perioadă mai dificilă din trecut, aceeaşi perioadă care l-au făcut să-şi îndepărteze soţia şi să o înşele. Subiectul a fost unul controversat şi tocmai acum vedeta şi-a făcut curaj să vorbească. "Trebuie să supravieţuieşti. Aşa că treci pe modul de supravieţuire, iar apoi ce se întâmplă? Renunţi la toate emoţiile. Chiar şi cu femeile te vei opri din a mai simţi ceva, ca să poţi realiza din nou că eşti conectat.... În cazul meu totul a fost profund. De acolo au început să se întâmple toate, de acolo şi infidelitatea."

image

Din fericire, muzica i-a ajutat pe cei doi să se apropie din nou: "Folosim arta noastră ca pe o terapie. Am început să facem muzica împreună." Muzica a fost un altfel de terapie de cuplu care i-a împiedicat să divorţeze: "Ştii, majoritatea oamenilor pleacă, aşa că rata divorţului este de peste 50% pentru că nu se pot vedea pe ei înşişi. Cel mai greu lucru este să vezi durerea de pe faţa cuiva, o durere pe care i-ai provocat-o tu", a adăugat Jay-Z.

Foto: Arhiva OK!, NY TimesRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}