Jean-Claude Van Damme a adoptat o căţeluşă din România

28 septembrie, 2010

Jean-Claude Van Damme, care filmează în această perioadă în Studiourile MediaPro, a adoptat o căţeluşă maidaneză pe care a botezat-o Lucy şi pe care o va lua cu el când va pleca din România.

Jean-Claude Van Damme, care filmează în această perioadă în Studiourile MediaPro, a adoptat o căţeluşă maidaneză pe care a botezat-o Lucy şi pe care o va lua cu el când va pleca din România.

Jean Claude Van Damme a apărut luni seara la emisiunea "Happy Hour", de la Pro Tv, într-un interviu acordat pe platourile de filmare, unde lucrează la un nou film, "Weapon". Actorul nu a apărut singur, ci a avut alături o căţeluşă maidaneză, adoptată în timpul şederii în România şi pe care doreşte să o ia cu el când pleacă, la vila lui din Hong Kong.

"O să o învăţăm să vorbească un limbaj internaţional. Câinii vorbesc cu ochii", a spus Van Damme, menţionând şi că mai are alţi 15 câini pe care îi îngrijeşte. Van Damme a povestit că a găsit-o pe Lucy pe stradă şi că s-a hotărât pe loc să o ia în rulota sa de lux. "Era foarte bolnăvioară, extrem de bolnăvioară. Nu ştiu dacă pe alţii îi impresionează căţeii, dar mie îmi pasă mult de ei. În viaţa mea am întâlnit mulţi oameni şi iubesc oamenii, dar animalele mă impresionează şi mai mult, sunt atât de inocente şi de neajutorate", a spus Van Damme.

Starul a mai spus că adoptă căţeii aflaţi la ananghie. "Nu pot să am grijă de un căţel, să se ataşeze de mine şi apoi să îl las aici, nu pot să fac asta", a mărturisit Van Damme la "Happy Hour".Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}