Jean-Claude Van Damme îşi pierde auzul

12 mai, 2011

Recent, actorul a fost diagnosticat recent cu o afecţiune auditivă, medicii americani recomandându-i să poarte un dispozitiv auditiv de protecţie pe platourile de filmare.

Recent, actorul a fost diagnosticat recent cu o afecţiune auditivă, medicii americani recomandându-i să poarte un dispozitiv auditiv de protecţie pe platourile de filmare.

Se pare că afecţiunea de care suferă actorul belgian, anume pierderea auzului de înaltă frecvenţă, se datorează multiplelor explozii folosite în scenariile filmelor de acţiune în care a jucat Jean-Claude Van Damme (50) de-a lungul timpului. Acum, după mai multe consultaţii şi analize medicale, el a fost sfătuit să-şi protejeze cât mai mult urechile.

„Am tras multe focuri de armă în filmele mele. Acum pot să aud însă zgomotele neobişnuite, precum sunetul făcut de o hârtie de fax strecurată în cameră pe sub uşă. Pot să aud acest sunet, sunt ca un ciobănesc german“, a spus el.

Tot acum, Jean-Claude Van Damme a aflat că va avea nevoie şi de o operaţie la nas, deoarece suferă de deviaţie de sept.

Scenele în care Van Damme este consultat de medici au fost incluse în documentarul de televiziune „Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors“, care a fost difuzat marţi, în Statele Unite ale Americii.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg