Jean Paler, marcat de suferinţă. Actorul are o pensie de nimic şi a fost uitat de cei pe care îi credea prieteni

30 august, 2021
5 paler1 jpg jpeg

Are o pensie de nimic şi multe probleme de sănătate. Momentele grele nu l-au ocoli, iar prietenii l-au abandonat. Jean Paler se simte marcat de vremurile actuale.

“Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am şi defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei ope lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e şi ruşine. M-au uitat toţi, parcă nici nu exist! Dacă nu aş avea familia să mă ajute, aş fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi şi un defibrilator. Inima mea mai funcţionează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap şi la picioare. Inima bate în fibrilaţii, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc. Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, şi am făcut o sincopă. Am căzut în faţa unei maşini. Omul a crezut că m-a lovit el cu maşina. Au dat telefon la 112 şi m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obişnuit cu infarct după infarct”, a mărturisit Paler la Kanal D.

Actorul se simte mai singur ca niciodată, chiar dacă fiica sa îi este alături. “Cea mai mare durere e singurătatea! E o condamnare! Vremurile pe care le trăim sunt urâte, plus singurătatea e prea mult! Cuvântul prieten a rămas numai în DEX, nu mai există. Există doar cunoştinţe. M-au dat total uitării de când sunt la Sinaia, parcă nici nu exist. De la Uniunea Artiştilor un telefon nu mi-au dat să mă întrebe ce fac. Locuiesc cu fiica mea, îmi găteşte, îmi spală. S-a mutat la mine”.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE