Jean Paler, probleme cardiace grave: ”Inima mea funcţionează doar 30%”

25 martie, 2019
7 jean paler probleme de sanatate grave jpg jpeg

După un infarct suferit în 2012, iată că Jean Paler acuză din nou probleme cardiace. Actorul în vârstă de 65 de ani a declarat că viaţa lui depinde un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii.

Jean Paler, internat în spital

Potrivit Click.ro, actorul se află internat în spitalul Fundeni, după ce a leşinat pe stradă. Jean Paler spune că starea lui de sănătate este gravă, inima sa funcţionând doar 30 %: Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap”.

Jean Paler, dependent de un defibrilator

Actorul spune că singura lui scăpare este un dispozitiv care reglează bătăile inimii: ”Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu ştiu când va fi adus, este decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Jean Paler, o pensie de nimic

stanga
dreapta
2 jean paler probleme de sanatate grave jpg jpeg
3 jean paler probleme de sanatate grave2 jpg jpeg
4 jean paler probleme grave de sanatate main jpg jpeg

Actorul a vorbit şi despre imposibilitatea financiară în care se află, având o pensie mult prea mică pentru costul total al tratamentului şi-al medicamentelor necesare: ”Am nevoie de bani, pentru medicamente, nu pot sta mult în spital, fără să fac nimic, am contracte. Am o pensie mică, de doar 840 de lei, dacă nu joc nu mă pot descurca doar cu suma asta. Nici nu mor de foame, că mi-au trimis oamenii sacoşe cu mâncare, nu sunt în situaţia asta. Dar trebuie să plătesc întreţinerea, lumina. Medicamentele sunt foarte scumpe. Mi-aş dori enorm să ajung, pe 30 martie, la spectacolul aniversar al lui Vasile Muraru, de la Sala Palatului, ca să mă întâlnesc cu colegii mei de breaslă”.  Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg