Jean Paler, probleme cu facturile: "În cinci ani cred că o să ajungem să ne strângem cureaua de la pantaloni cu cureaua de la ceas"

25 martie, 2022
3 jean9 jpg jpeg

Are o pensie de nimic şi facturi tot mai mari. Jean Paler încearcă să să obţină diferite angajamente ca să le plătească, dar efortul e tot mai mare.

”În ianuarie mi-a venit o factură la gaze de 1.100 lei, iar la lumină de 870 de lei. Practic, pe amândouă am scos din buzunar 2.000 de lei. Noroc că mai merg de colo, colo şi fac treabă şi am cu ce să le plătesc.

În cinci ani cred că o să ajungem să ne strângem cureaua de la pantaloni cu cureaua de la ceas! Să vedeţi cât o să crească în continuare preţurile, şi la utilităţi, şi la alimente”, spune Jean Paler pentru  Fanatik.ro

”Am primit facturi mari. M-au rupt. Stau la fiecare final de lună cu inima ca un purice, de teama cât or mai veni iar facturile. La nimic nu mă mai gândesc decât la facturi. Nu am nicio reducere sau cel puţin nu ştiu eu de aşa ceva. Au venit aşa, peste aşteptări, iar eu am un apartament cu două camere, ce fac alţii care au spaţiu mai mare? Este strigător la cer!”,  mai spune artistul.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg