Jeff Bezos și Lauren Sanchez la premiera ”Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii”. Cum s-au afișat cei doi pe covorul roșu

17 august, 2022
Premieră Amazon jpg

Luni a avut loc la Los Angeles, la Sudiourile Culver, premiera mult așteptată a Amazon Prime ”Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii” sezonul 1.

De pe covorul roșu nu au lipsit actorii care apar în această producție și nici fondatorul Amazon Jeff Bezos cu iubita Lauren Sanchez.

Covorul roșu a fost așezat în tematica filmului, cu panoul de onoare și multă verdeață, pentru a crea spațiul perfect pentru fotografii.

Premieră Amazon (2) jpg

Lauren a fost superbă și de data aceasta, cu o rochie lungă, strâmtă și despicată pe un picior, care îi evidenția silueta și musculatura tonifiată. A accesorizat ținuta cu o pereche de sandale și brățări aurii, surâzătoare la brațul lui Jeff. Directorul Amazon a îmbrăcat un costum gri, fără cravată și pantofi negri.

Înainte de premieră, câteva persoane cheie au luat cuvântul: Jen Salke, Directorul Prime Video și producătorii J.D. Payne and Patrick McKay.

În ”Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii”, acțiunea se va desfășura pentru prima dată în a doua eră a Pământului de mijloc, cu mii de ani înainte de evenimentele lui J.R.R. Tolkien din ”Hobitul” și ”Stăpânul Inelelor”.

Telespectatorii vor ajunge într-o eră a marilor puteri, unde regatele triumfau sau cădeau în ruină, unde eroii erau testați în moduri bizare și cei mai crânceni răufăcători amenințau să scufunde omenirea în întuneric.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg