Jefuitorii lui Kim Kardashian, la un pas de a fi găsiţi

14 decembrie, 2016
Kim & Khloe Kardashian At Milk Studios jpeg

Zilele trecute, autorităţile pariziene declarau că ancheta privind jaful din Paris este în curs, dar că nu au prea multe dovezi care să-i ajute să soluţioneze cazul prea curând. Acum, însă, a apărut un video care ni-l arată cât se poate de clar pe unul dintre răufăcători.

RadarOnline a intrat în posesia unui video în care apare unul dintre jefuitorii din Paris. În imaginile acestea, surprinse în noaptea de 3 octombrie, apare respectivul răufăcător alături de o femeie, pe care poliţiştii au identificat-o drept prietena lui Kim sau dădaca copiilor, pe care acesta o agresează.

Dovada violenţei răufăcătorilor

Chipurile, în tot acest timp, Kim era în dormitorul său, ascunzându-se. ”Căutau prin cameră, iar una dintre prietenele sale era ţinută, În acest timp, Kim era în dormitorul său, unde nu sunt camere. Ea nu a venit să-şi ajute prietena. Dar, după cum puteţi vedea, erau foarte violenţi, aşa că e de înţeles de ce Kim era aşa speriată.”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Video-ul acesta reprezintă o primă dovadă concludentă în acest caz, dat fiind faptul că, la plecare, jefuitorii le-au cerut angajaţilor hotelului toate dovezile video pentru a-şi ascunde urmele. Aşadar, sperăm ca poliţiştilor să le fie mai uşor să-i identifice pe agresori odată cu ieşirea la suprafaţă a acestui filmuleţ.

De la momentul jafului, Kim Kardashian s-a restras din lumina reflectoarelor

Interesant de precizat este şi faptul că acest video a intrat în posesia celor de la RadarOnline după ce răufăctorii s-au lăudat cu aceste imagini în faţa prietenilor lor. Cumva, video-ul acesta a ajuns, în cele din urmă, fix în mâinile jurnaliştilor de la RadarOnline.

Uite aici video-ul respectiv!Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson