Jena Malone, actriţa din “Jocurile foamei”, este însărcinată!

21 ianuarie, 2016
jena malone hunger games jpg jpeg

Frumoasa luptătoare din seria consacrată “Hunger Games” tocmai a anunţat că va deveni mamă în câteva luni, fiind însărcinată cu primul copil al ei şi-al iubitului său, Ethan DeLorenzo. Date fiind genele părinţilor, presimţim că odrasla va fi una superbă!

Aşa a anunţat fanii că este gravidă

Jena, în vârstă de 31 de ani, a dat marea veste ieri, chiar pe reţelele de socializare, într-un mod foarte simpatic: “Womb to womb / To beating wing / I climbed out of the eternal / And into the shape of me,” (Pântec în pântec/Spre aripi fluturânde/Am traversat dincolo de eternitate/În forma acestui eu) – fiind un poem pe care l-a scris chiar ea acum câţiva ani, când se gândea la mama sa şi la schimbările pe care le suferă corpul în timpul sarcinii. Destul de emoţionant, dat fiind că alături de poem a publicat chiar o poză cu ea gravidă. Şi credem că Jena este deja în trimestrul al doilea de sarcină, dată fiind proeminenţa abdomenului.

Ethan DeLorenzo, iubitul Jenei

“Mă gândeam la mama mea. Şi la femeia care era când m-a născut. Şi la femeia spre care tindeam să devin eu. La formele pe care dorinţele tale ţi le oferă. La corpul care îţi adăposteşte visele. Cu picioarele ferme pe pământ şi o inimă scăldată într-un ocean de iubire, vă anunţ despre noua formă pe care o prind pentru a adăposti cel mai mare vis dintre toate.”, a mai scris emoţionată actriţa de 31 de ani despre schimbările prin care trece lunile acestea şi despre miracolul naşterii. Dar şi despre dragoste pe care i-o poartă iubitului ei, cu care pare să fie foarte fericită şi care o fotografiază mai mereu.

Jena Malone a mai jucat în filme de rezonanţă precum Into the Wild, Pride & Prejudice, Inherent Vice.

Jena Malone aşteaptă primul copilRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg