Jenna Jameson a fost externată, dar în continuare nu poate merge! Cea mai cunoscută actriţă de filme pentru adulţi în cea mai neagră perioadă a vieţii

24 februarie, 2022
1 jenna jameson jpg jpeg

A fost externată, după ce a stat în spital aproape două luni. Fostul star porno nu poate merge în continuare şi încă aşteaptă un diagnostic clar.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a dezvăluit pe pagina sa de socializare că se odihneşte acasă, în timp ce medicii încă pun analizele cap la cap, încercând să găsească un diagnostic pentru afecţiunea sa, care efectiv i-a răpit abilitatea de a merge şi din ianuarie a început să vomite constant.

În urmă cu câteva zile, Jenna le-a transmis fanilor că nu este vaccinată anti-COVID, căci mulţi bănuiau că ar putea fi un efect advers al serului care a declanşat anumite probleme unor persoane care s-au vaccinat.

stanga
dreapta
2 jenna jameson jpg jpeg
3 jenna jameson1 jpg jpeg

”Trebuie să mai fac analize, dar probabil că ceva nu e în regulă cu nervul meu femural şi afectează puterea picioarelor mele. Încă sunt în scaunul cu rotile, sper să îmi revin în curând, să mă ridic pe picioarele mele, aşa că, rugaţi-vă pentru mine, vă rog”, a mărturisit, cu durere, dar şi cu optimism, Jenna Jameson.

Iniţial, vedeta fusese diagnosticată cu Sindromul Guillain-Barré, o afecţiune autoimună. La puţin timp după anunţ, iubitul său, Lior Bitton, împreună cu care are o fetiţă, a infirmat corectitudinea diagnosticului, iar medicii încă încearcă să dea de cap problemei neaşteptate cu care se confruntă Jenna Jameson.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp