Jenna Jameson îmbătrânită vizibil după ce se luptă cu o boală misterioasă de la începutul anului. Fosta vedetă de filme pentru adulţi nu se mai ţine pe picioare

22 martie, 2022
1 fotojet 22 jpg jpeg

Este îngrijorată, dar încearcă să-şi menţină moralul cât mao sus, mai ales că are o fetiţă şi nu şi-ar dori să o îngrijoreze peste măsură.

În doar câteva luni, peste Jenna Jameson par că ar fi trecut ani buni. Căci o boală misterioasă o macină încet, iar medicii încă nu sunt siguri ce diagnostic să pună.

Cert este că fosta vedetă a filmelor pentru adulţi nu se mai poate ţine pe picioare, însă este foarte deschisă în a vorbi despre afecţiunea sa şi le-a explicat fanilor îngrijoraţi că nu este paralizată şi că-şi păstrează optimismul: ”Mă confrunt cu o slăbiciune musculară extremă. Unii nervi mi-au fost afectaţi”, a mărturisit Jenna, explicând că se luptă să-şi recapete forţa.

Ea se plimbă în cârje, picioarele sale şi-au pierdut forţa musculară şi mărturiseşte că această perioadă este deosebit de solicitantă, din punct de vedere mental.

Jameson spune că medicii sunt rezervaţi în legătură cu un diagnostic, boala sa încă nu a fost identificată.

Admiratorii Jennei îşi făceau probleme că ea a rămas paralizată, la fel cum suspectau că problemele sale au apărut post vaccinare COVID. Jameson le-a explicat acum o lună că ea nu s-a vaccinat anti-COVID, deci ipoteza nu poate fi luată în calcul, iar acum i-a liniştit, că nu e paralizată.

Oricum, problema de sănătate este foarte gravă şi atât ea, cât şi familia sa aşteaptă o rezolvare cât mai grabnică.

Între timp, fosta actriţă apelează la filtrele video de pe Instagram, pentru a-şi ascunde chipul terifiat de problemele medicale cu care se confruntă.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg