Jenna Ortega, adio veganism, în România: ”Acolo au alt fel de mâncare”, a povestit actrița din Wednesday

14 decembrie, 2022
Jenna Ortega, Getty (2) jpg

Jenna Ortega face furori în noua producție Wednesday, iar declarațiile sale au fost preluate intens de presa americană.

În SUA, curentul vegetarian și vegan este unul important și multe vedete au renunțat să mai consume carne din solidaritate cu animalele. Totuși, în America există o mulțime de variante vegane și vegetariene, restaurante, supermarketuri și chiar street food. Dieta verde este populară și în România, cu toate acestea, oferta este infinit mai mică. Tocmai din această cauză, Jenna Ortega a fost nevoită să renunțe la veganism în perioada în care a filmat în România serialul Wednesday.

Actrița în vârstă de 20 de ani a mărturisit Peeky că a introdus produsele animale pe perioada filmărilor în România.

Într-un video vizionat deja de milioane de persoane, Jenna Ortega, actrița care are rolul principal în Wednesday Addams spune: ”Am fost vegană foarte mulți ani. Dar am încetat să fiu vegană în România, cât am filmat Wednesday, căci mâncarea acolo este foarte diferită.” Nu reușea să-și asigure necesarul nutrițional, așa că a decis să consume pește, un aliment care se găsește din plin în România. Așadar, Jenna Ortega nu mai este deocamdată vegană, ci pescatariană, conform declarațiilor sale recente. Și nu, nu a fost tentată de sărmăluțe, pomana porcului sau piftie, ci doar a avut nevoie de o anume cantitate de proteină pe care n-o regăsea în produsele vegane din România.

Susținătorii fervenți ai veganismului i-au condamnat însă decizia, spunând că îți poți asigura nutrienții de care ai nevoie și dintr-o dietă exclusiv vegană.

Anumiți comentatori i-au scuzat decizia, spunând că poate se simțea slăbită și să se știe că mâncarea românească este axată pe cărnuri, foarte grea și poate că nu a găsit ce a avut nevoie în perioada filmărilor.

„Wednesday” are în agendă câteva puncte: este primul serial făcut de Tim Burton, este una dintre puținele sale producții care are personajul principal feminin și este o incitantă „întâlnire” între doi coloși: Tim Burton și „Familia Addams”. În plus, special pentru noi, serialul de la Netflix a fost filmat în România.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg