Jennifer Aniston a făcut senzație și la premiera americană a mult așteptatului film "Murder Mystery 2"

29 martie, 2023
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg

Și românii așteaptă cu sufletul la gură weekend-ul, căci atunci vor putea viziona mult așteptatul film "Murder Mystery 2", o comedie în care joacă Jennifer Aniston și Adam Sandler.

Premiera oficială a peliculei a avut loc la Paris, ocazie cu care am văzut o Jennifer Aniston din cale afară de rafinată, expunându-și silueta impecabilă într-o rochie romantică, lungă, de un roz pudrat încântător.

Însă marți, toată distribuția filmului a participat și la premiera americană a producției, care a avut loc la Regency Village Theatre din Los Angeles.

De data aceasta, Jennifer Aniston a ales o ținută care să-i evidențieze picioarele superbe: o rochie scurtă, argintie, mulată, fără mâneci și sandale șic, negre, cu toc.

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (3) jpg

Actrița adorată pentru rolul Rachel din ”Prietenii tăi” arată fabulos la cei 54 de ani ai săi.

Diva a pus de multe ori frumusețea sa longevivă pe seama rădăcinilor sale grecești, căci frumoasa fostă nevastă a lui Brad Pitt s-a născut sub numele de Joanna Anastasakis, iar tatăl său era celebrul actor John Aniston, născut în Chania, Creta, Grecia.

La premiera americană, Jennifer Aniston s-a distrat pe cinste, ca de obicei, alături de haiosul său partener din film Adam Sandler, în vârstă de 56 de ani, care a fost însoțit la eveniment de nevasta lui, Jackie Sandler, în vârstă de 48 de ani.

Actrița americană este o adevărată divă la fiecare dintre aparițiile sale publice. Este adepta principiului ”mai puțin înseamnă mai mult” și niciodată nu exagerează cu machiajul sau accesoriile. Jennifer Aniston a încântat și audiența americană, după ce a cucerit-o și pe cea franceză.

Fanii din toată lumea abia așteaptă premiera de vineri a filmului "Murder Mystery 2", care va rula pe Netflix.

Frumoasa Jennifer Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt între 2000 şi 2005 şi apoi cu Justin Theroux, din 2015 până în 2017. Cu amândoi foștii săi soți a rămas în relații bune, de prietenie. ”A fost o despărţire blândă. E plictisitor pentru presă să audă asta, însă noi ne respectăm reciproc. Separarea în sine a fost destul de dureroasă, nu mai era nevoie de scandal suplimentar.”, a mărturisit Justin Theroux într-un interviu pentru Esquire.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg